Vandaag is mama echt jarig, maar omdat het einde vakantie is en we in het vliegtuig gaan, hebben we het gister maar gevierd.

Mama wil niet dat we het vertellen aan de stewardessen. Gaan wij natuurlijk wel doen, maar dat zeggen we niet.
Eerst maar even genieten van de dag, want we hebben nog heel lang om te genieten en mogen later uitchecken. Op 15:00 uur hoeven we pas ingepakt te zijn. Vandaag dus lekker zwemmen!

Vooral mama is hard aan het werk om in te pakken. Papa helpt mee maar houdt ook ons in de gaten. Weinig nieuwe dingen om vast te leggen. Zwemfoto’s vind je in eerdere blogs.

Dag huisje!

De achterdeur op slot en nog één foto van welke huisje we hadden.

En dan meoten we toch echt naar het vliegveld. Auto inleveren en koffers inchecken. Het gaat allemaal super snel!

We hebben bij Wendy’s een hamburger gegeten, hebben we dat ook eens meegemaakt, en daarna gaan we naar binnen.

We zijn goed op tijd, en als straf moet je dan altijd even wachten. Wachten voor we het vliegtuig in mogen om 9 uur te wachten om te mogen wachten op de taxi om te wachten tot we thuis zijn. Een wacht-dag… maar ja, zo werkt dat als je wat bijzonders wilt meemaken.

Maar als we er zo op terug kijken valt het best mee.

Voor mama was het het ergst, ze had een korte verjaardag door het tijdsverschil en voelde zich ook nog eens niet lekker.
Bij het boarden heb ik tegen 5 stewardessen verteld dat mama jarig is. Mama vond dat niet leuk, dus ze heeft er niets van gemerkt.
Helaas ben ik in slaap gevallen en daarom heb ik niet gezongen door de microfoon. Maar mama heeft wel een cadeautje gehad van KLM.

En dan te bedenken dat zij niet opgekruld op een stoel kan liggen, ik kan dat lekker wel!

Zus ook al niet meer, maar die heeft nog prima ruimte vergeleken met papa.

Ach, we hebben het gered! We zijn op Schiphol.
Omdat we in de verkeerde rij gaan staan (all-passports) in plaats van EU, omdat daar een poortje is waar je 16+ voor moet zijn, duurt het allemaal weer lang. Maar haast hebben we niet, want de taxi is niet op hetzelfde moment geboekt als de landing, dat zou toch niet gelukt zijn.

En met een prima timing, zitten we iets meer dan een uur later in de taxi naar huis. Moe en voldaan, een super vakantie achter ons latend, terug naar ons mooie leventje.

En de katten? Die worden al zenuwachtig, oma merkt dat ze voelen dat we weer in het land zijn.
Nou, wij kunnen ook niet wachten, maar we gaan pas morgen, want ook papa is moe en dan is het niet handig om in de auto te stappen.