Het was wel weer een dagje zeg. En hij begon om 06:45 uur.

Ja, je moet genieten van je vrije dagen, en dan kan je maar beter vroeg opstaan om er alles mee te maken.
Papa was als eerste op en haalde Chloé vroeg uit bed. Even lastig om op te staan, maar we gaan zwemmen. Tenminste… we… Chloé. Omdat er wedstrijden zijn in het Hofbad moet de zondag ochtend les van 08:30 uitwijken naar 07:15 in Scheveningen.
Een beetje spannend, een beetje vroeg, maar wel een super leuke les. Bovendien maak je zo ook nieuwe vrienden.

We zijn op de terugweg nog even langs de Jumbo gegaan, want mama is morgen jarig. Twee cadeautjes voor mama, maar wij zijn natuurlijk ook een beetje jarig, dus wij krijgen ook een snoepje; net als papa natuurlijk.

Eenmaal thuis staat het eten klaar, lekker, maar we moeten opschieten, want we gaan vandaag naar Go Toyota, een experience-dag waar van alles te doen is, te leren valt en te eten is.
Maar het alle leukste was dat mama kaartjes had gewonnen voor de voorstelling van Freek Vonk, dé Freek van tv!

Wij zijn fan, dus erg blij dat wij mee mochten. En het was een gave show. Zeker omdat we ons 70 minuten voor de show realiseerden dat we 55 minuten moesten rijden en nog niet klaar waren om te vertrekken. Om het erger te maken, stond er bij de uitnodiging dat we 15 minuten voor aanvang in de zaal moesten zijn. Tja, er moet natuurlijk ook gezwommen en gegeten worden. Ik kon er ook niets aan doen dat de les 1,5 uur duurde vanmorgen.

Maar goed, ik zal jullie niet verder in spanning laten, we hebben het gehaald…

En we zijn er klaar voor!

Spannend, het gaat zo beginnen!

Let’s go met Go Toyota experience!

Daar is Freek. Wat een verteller, en wat een passie!

De meest grappige dieren komen voorbij in zijn verhalen en filmpjes.

En hij heeft nog een rare snuiter meegenomen. Zijn geluidsman Bassie. Die zien wij ook vaak op tv als Freek hem weer de stuipen op het lijf jaagt met slangen haha.

Over slangen gesproken. Een van de grootste slangen, een wurgslang, komt ineens de zaal binnenlopen. Ja niet zelf, want hij heeft geen pootjes, maar op de nek van Freek natuurlijk.

Een persoon rent de zaal uit… die zag het even niet meer zitten.

Wij daarentegen zitten op het puntje van onze stoel, gaaf zo’n beest en omdat we er al eens een vastgehouden hebben en/of geaaid hebben doen wij geen stap achteruit.