Omdat papa en mama druk druk waren -omdat ze weer een bedrijf moesten oprichten en daar over praten- mocht ik weer logeren bij opa en oma. Papa brengt en we zwaaien hem uit bij de lift, waar je helemaal omheen kan lopen.
Spannend om te zien wie er nu weer om de hoek staat, maar je wordt er wel moe van.

Uitrusten dus met een puzzeltje.

Daar krijg je bijna geen tijd voor omdat de baby steeds huilt als het speentje steeds uit haar mondje valt.
Gelukkig krijg ik haar wel weer stil.
Voor ik naar bed ga, mag ik onder de douche; jeemig wat is dat water nat, maar je slaapt er wel lekker van.

De volgende dag hebben we lekker gegeten en heel veel gespeeld. Met oma ben ik nog naar de winkels geweest.
Vandaag geoefend voor de olympische spelen hoogspringen. Dat  is moeilijk  en daar moet je veel voor trainen!

Zondags was het mooi weer en zijn we met ons drieën gaan wandelen. Opa duwde de wagen maar eigenlijk wilde ik zelf ook lopen. Dat mocht, maar gelukkig mocht ik daarna naar bedje, omdat het heel vermoeiend was.

Grote verrassing toen ik wakker werd: papa en mama komen mij halen en hebben ook nog een mooi cadeautje meegenomen.
Ik heb best veel geleerd en gedaan bij opa en oma, zoals klimmen, aan mijn eigen tafeltje zitten puzzelen, torens bouwen (haha en weer omgooien), de baby stil houden en in bedje leggen en nog veel meer…

Maar toch ga ik weer heel graag mee met mijn eigen papa en mama. Kom later wel weer terug bij opa en oma, want zij vonden het ook heel leuk dat ik er was zeiden ze.

Hoi !!!