Nu al weer vrijdag… Gister en vandaag lopen en slapen met een tasje en een ballon. Toch leuk om een ballon mee nar huis te krijgen.

Wel jammer dat die dus ingeleverd moet worden :o)
Nou, eerlijk gezegd ben ik blij dat ik er vanaf ben. Stomme slangen. Nu dus chemo 3 van deze week er in. Ballon afkoppelen, PICC-lijn verschonen en dan richting de aansterk-week. Kijken of eten al weer lukt, want dat is het aller ergste. Zin om te eten, honger, maar geen hap door je keel krijgen. Kan wel weer janken :(.

Maar, het is voor een goed doel! Nog 7 weken en dan zou het wel een over kunnen zijn. (hoop meer voor de tumor dan voor mij, maar ook daar moeten we nog even op afwachten, kanker is geen planbare ziekte helaas… nog niet in ieder geval).

Als je goed kijkt zie je nog een suf tasje om m’n heup hangen…. daar moet je het mee doen…. Maar ach, ik loop toch al voor gek, dit boeit nu ook niet meer.