We vieren geen Sinterklaas meer, sterker nog de Kerstboom staat al. Dat was ook nodig, de kans dat ik hem deze week uit de schuur zou kunnen halen en opzetten was niet zo groot.

Er is bij mij weinig feeststemming te vinden, maar gelukkig krijg ik die goed mee van mijn liefjes.
En daarmee bedoel ik zelfs onze uit de kluiten gewassen kittens. Ze voelen echt iets hoor, zo lief!

Toch lig ik liever beneden, wat ongezellig van mij, bij de rest. Alleen is ook maar zo alleen.

En als ik mij sterk voel, ga ik even zitten en probeer ik mijn verhaal te reconstrueren voor een goed beeld, een mooie blog en om het van mij af te schrijven.

Maar het gaat in kleine stukjes, want alles kost veel energie, ik val regelmatig even om en/of in slaap.

Boven wordt mijn privé wasmand bewaakt. Mijn zweet, en andere lichaamssappen, zijn gevaarlijk voor gezonde mensen. Mijn was moet gespoeld én met voorwas gewassen worden. Kan je nagaan wat een troep er in mijn lichaam is gegaan.

Lekker bijtijds naar bed, niet veel gedaan vandaag. Redelijk goed gegeten en gedronken. Het wordt mij ook moeilijk gemaakt om niet goed te eten of te drinken. Het aanbod is oneindig, de druk is groot en alles is lekker, wat ben ik toch een bofkont!

Oh ja… .natuurlijk vieren wij heus wel een beetje Sinterklaas. Het hele programma voor het einde jaar is toch al in de soep gelopen, want de start van mijn volgende kuur is op 24 dec. Kerst gaat het niet worden dus dit jaar.
Daarom heb ik al mijn cadeautjes al gehad, allemaal even nodig om deze tijd door te komen. Veel thermokleding en een super mooie koptelefoon waarmee ik mij even kan afsluiten en op mijzelf kan concentreren. Ziekelijk verwend kan je wel zeggen.
Toch een beetje feest!