Na al die verhalen, foto’s en het meermaals bezetten van het schoolplein door zus, was het vandaag mijn beurt: mijn eerste fietsles.

Niet dat ik al die tijd heb stilgezeten, want ik ga al mee in het verkeer op mijn loopfiets en op ons eigen oefenterrein bij de egel-opvang sjees ik toch al super goed op mijn fiets met bijna zonder zijwieltjes…. Maar, vandaag is de eerste les van niet-papa en niet-mama en zelfs niet-zus, maar van echte juffen en hulpouders. Mijn eigen juffen wel te verstaan!

Of dat leuk is? Euh… duh!

Ik kijk even de kat uit de boom, laat anderen het maar even voordoen…

Maar als het mijn beurt is, dan is het ook mijn beurt!

Met volle teugen genieten, niet te snel gaan…

Ho! Rood is stoppen!

Mmmm, over stoppen gesproken… Even schuilen voor de regen.

Maar dan… off we go!

Ook de andere kant van het plein is een oefening, maar daar staat geen fotograaf.

Gelukkig wel ook nog bewegend materiaal, voor hen die echt niet geloven dat ik al mee doe.

Dank aan de foto- en videomaker Ellen!