Wat doe je na twee dagen pretpark? Precies een aqua-park!

Deze twee parken liggen alleen niet naast elkaar. Daarom gingen we gister al naar België in dat mooie B&B. Ondanks dat het zo mooi was, gaan we er vroeg uit, want we willen de hele dag (en liever langer) zwemmen!

Het nadeel van zwemmen is dat je er nat van wordt, op zich niet erg, maar voor het maken van foto’s wel lastig. Daarom alleen tijdens de lunch wat foto’s gemaakt, weinig belevenis voor jullie, maar dan ga je maar lekker zelf naar België.
De lunchkaart is herkenbaar, maar let op, het is net zo duur als een parkeerticket, zo’n 12,50 euro ben je p.p. wel kwijt. (een beetje Hollander die dit leest komt met de fiets en neemt brood mee)

Maar de omgeving is het waard, het is erg mooi hier. Binnen groot en buiten ook.

Nast een golfslagbad met regen en onweer, is er ook een wildwaterbaan, 3 glijbanen, jacuzzi’s, wedstrijdbad, lesbad en een buitenbad. Buiten mocht Sylvain niet zwemmen, want hij moest een vestje aan. Maar toen we weer naar binnen gingen was die specifieke guard weer weg. Wat een onzin, het is vanaf 1 meter vest-loos zwemmen als je je diploma’s hebt. Die man kan gewoon niet goed inschatten hoe lang iemand is, want halve baby’s mochten er wel in… Triest, maar hij was weg en we hebben de rest van de dag van geen guard last gehad.

Achter mij zie je hier boven de regen, hier onder zie je als de regenbui voorbij is.

Verder wat foto’s voor het idee, maar verder is er niets vastgelegd.

Dan rijden we einde middag verder België in. Binnen 1 seconden zitten we in Wallonië, maar we moeten nog een dik uur verder. Einde dag komen we aan in Han s/L. Een plaats in de middle of nowhere. Maar hier is veel te doen.
En hier zien we hoe mama het toch elke keer voor elkaar krijgt om iets leuks te verzinnen.

We zijn op locatie, 100 meter naast de grotten slapen we twee dagen in dit mooie hotel.

Maar we moeten nog eten en besluiten dus aan de wandel te gaan en een leuk restaurantje te kiezen. Lekker buiten, ondanks de wespen.

En lekker eten natuurlijk!

He, die pasta als bijgerecht is wel heel lekker!

Bijna romantisch dit…

Sterker nog, het is romantisch!

 

Laat naar huis, lekker slapen. Morgen doen we de grotten en een safaripark, weer wat leuks dus… Pffff we worden bijna moe van vakantie vieren.