Nu weten we wat we kunnen verwachten en weten we ook hoe snel we er zijn, dus… we gaan snel eten.

Want zo zijn we ook sneller bij het park. En vandaag gaan we wel laden, want dan staan we dichter bij én kunnen we vanavond in één keer door naar België.

 

Na het eten kijken we overal, om te bezien of we per ongeluk wat hebben laten liggen. Dat is niet het geval en dus mogen we uitchecken.

We staan echt tegen de ingang aan, na 5 laadpalen die niet werkte (onze pas werkt niet en de site lukte ook niet) zijn we maar gewoon op een ‘gewone’ plek gaan staan, maar ondertussen staan we wel op de plaats van de werknemers haha, leuk zon E-auto.
Wederom even langs de ticket service, want we moesten de parkeerkaart van gister inruilen voor een van vandaag.
Sneu en triest, want wat gister het advies was, wilde ze nu niet uitvoeren… we moeten extra betalen voor een tweede dag parkeren. Raar, want het staat er op, maar goed, we zien vanmiddag wel.

Nu eerst maar eens kijken naar dingen die we gister niet hebben gedaan. Papa en mama hadden het al beloofd, eerst gaan we dus in de SpongeBob achtbaan. Leuk, maar niet handig om dat te filmen als je er in zit, dus hier alleen de rij te zien.

Daarna naar de ‘olifantjes’. Ze hebben ze overal in een olifant of een vliegtuig zitten en rondjes vliegen. Maar hier is het nét even wat anders. Hier is het een vliegding, maar je moet er in liggen. Haha, je voelt je als Superman.

Tenminste wij, want papa ligt niet heel gemakkelijk. Zijn benen steken uit, zijn middelste gedeelte ligt pijnlijk op de steun en zijn hoofd steekt uit… Maar hij probeert te lachten.

Dit is ons uitzicht. En de mensen achter ons zien onze konten :)

Daarna de wildwaterbaan nogmaals in, net als gister. De rij is te kort om het niet te doen.

Er gaan bootjes rond waarop je met water mag spuiten, leuk dus!

En dan valt ons oog op de enge achtbaan die zus en papa gister gedaan hebben, maar dan in een minder enge versie. Maar zeker zo gaaf!

We doen hem twee keer, tenminste, wij, want mama houdt het even voor gezien. Maar dan kan ze wel mooi foto’s maken van ons!

Daar zit mama dan op ons te wachten. Gelukkig duurt het niet lang, want we moeten door… de tijd tikt immers ook door.

Aan de andere kant van het park, waar je sneller komt als je in één keer goed loopt, is een pier waarop een jetski-show is.

We moeten even wachten, maar…

Dan heb je ook niets. De grote jetski-show… Maar deze video kan je beter niet zien, als je de grote auto-show hebt gezien, dan is dit echt een blamage. Ok, wij zijn wat verwend, hebben zelf al lang op zo’n ding gezeten… maar dan nog, dit moeten acteurs en stuntmensen in opleiding zijn.

 

We pakken even wat pasta en pizza, eens wat anders :(

En lopen daarna naar de winkel waar we aan het begin van de dag 4 petjes hebben gekocht. Daar mag je zelf wat opzetten, wij kiezen voor onze eigen eerste letter.

Met onze perfecte timing weten we dan precies op tijd te zijn voor de 4D-film die draait aan de overkant.

Vast iets met Looney Tunes, Roadrunner.

Dat was gaaf, echt erg mooi gemaakt een aantal korte verhalen van MiepMiep en de arme Coyote. Leuk om te zien!

Langs de snoepwinkel door naar de auto’s.

Sylvain wil zó graag auto rijden dat wij hem even laten gaan en gaan staan wachten.

Het blijft leuk om zelf te rijden, hoe langzaam het ook gaat. (zeker als je net in een Ferrari en een Lamborghini hebt mogen rijden)

We zouden nog één keer de movie-tour doen, dus daar gaan we weer. Deze keer maar één keer, het is druk, maar daarom niet minder leuk.

Einde dag doen we nog wat spelletjes. Ballen in een bak gooien via een schuine wand is moeilijk. Ondanks dat mama raak gooit, vindt de man het niet perfect genoeg en krijgen we niets. Stom, maar ze zoeken het maar uit, wij halen elders wel een knuffel. Eendjes vangen zijn we goed in!

En rijden we in één ruk door naar België, een trip van 2,5 uur om vlak bij Plopsa Aqua uit te komen voor morgen. Een Bed & Breakfast (zonder ontbijt) staat voor ons klaar.
Een super mooi en mega groot huis krijgen we, met Playstation, beamer, dart, biljart, en nog veel meer. Onze kamer is een mega huis met keuken, bar, huiskamer, twee slaapkamers, badkamer en een enorme ruimte.

Het is een in oude stijl bewaarde industriële bakkerij waar we mogen slapen en… spelen!

In de gangen hangen foto’s en decoratie waarvan we toch wel wat herkennen.

ET is er zo een.

De kamers zijn ook wel een beetje eng, maar toch ook wel gaaf.

In de biljartkamer hangt een foto van iemand met een jongen die erg veel op papa lijkt toen hij klein was. Is dat oma?

Oeh, je moet wel uitkijken hier.. dit is een serieus zwaard!

Als we even rondgekeken hebben gaan we de auto in om wat eten te zoeken. We moeten door plat en land, want er is geen stad te zien. Vlak bij waar we morgen heen gaan moet wel een restaurantje zijn dat open is, ondanks dat het maandag is. Nou, dat is wel andere koek dan in Nederland, zo ver rijden en dan nog niets zien.

Maar wij zouden wij niet zijn als het niet toch lukt. En dus vinden we een lekker restaurant, een echte eens wat anders… Al is het wel weer een Italiaan, maar dat is echt toeval!

Deze is wel een stukje chiquer hoor.

Hier moet je ook netjes eten en netjes drinken, en dat lukt wel!
Zo drinken rijke mensen.

 

En het is erg lekker!

Nog even wat kiekjes van dit mooie B&B en dan gaan we slapen, ok nog even FIFA19 spelen dan.

Kwik kwek en kwak gaan slapen!