Vorige week blogde ik al over mijn laatste dag op Casa, maar stiekem was er nog een kans dat het vandaag was. En ja hoor… vandaag toch weer geweest. Sorry.

Het was een leuke en vrolijke dag, ook naar school was geen probleem.

Fanatiek als we zijn, waren we er al voor 08:00 uur en daarom was het hek zelfs nog dicht.

Boehoe…

Haha, nee hoor, ik vind het allemaal prima zo, deze ‘huil’ is nep.

Samen met zus huppel ik naar binnen en ga, zoals altijd, op de fiets.

En voor dat zij weg gaat, wil ik nog één keer laten zien wat ik kan.

Niet alleen sterk, maar ook lenig.

Oh, papa roept, ik moet komen. Zeker om een foto te maken…

Ja hoor, daar is ie dan, de foto die moet. Ooit als klein jongetje hier ook gestaan op mijn eerste dag, dus vandaag mag het nog eens.

Dag zus, fiets voorzichtig en geniet van je laatste dag in groep 7.

En nu is het tijd om naar binnen te gaan.

Een knuffel voor mama en een knuffel voor papa. De laatste fluistert in mijn oor dat ik een grapje mag uithalen vandaag op school, want ze kunnen mij toch niet meer van school sturen. Helaas heb ik zo snel even geen idee… En papa kan 10x zeggen dat er wel een grap ik mij opkomt, maar dat is niet genoeg, ik wil er nu een hebben.
Iets met wc-papier of koffie en thee omwisselen of zo. Maar ik weet het niet. En nu word ik er ongelukkig van, sip loop ik naar binnen. Mama ziet dat en loopt met mij mee… Niet sip om m’n laatste dag, maar omdat ik geen idee heb wat ik kan doen als grap.

Het geeft wel een mooi beeld voor de blog, alsof ik het vervelend vind dat ik weg ga… Dat is ook wel zo, maar omdat ik ook veel zin heb in de vakantie én in mijn nieuwe school zit ik er eigenlijk niet mee.

Ach… wie krijgt er nou twee blogs over de laatste dag, sterker nog twee laatste dagen op school.
Dag Casa, het was super leuk en super leerzaam. Hier en daar kon ik te makkelijk tussen de lesjes door gaan klooien, hoop dat ze dat op mijn nieuwe school weten te voorkomen.