Het is altijd feest bij oma, en nu mogen we er zomaar weer een paar dagen logeren. Lekker de vakantie verlengen, want eigenlijk zouden we pas vanaf 1 aug. vakantie hebben.

Maar omdat we nog op Casa zitten en dus ook eerder mogen stoppen -naast het feit dat het al vakantie is- gaan we maandag tot en met donderdag lekker logeren, samen… bij oma.

Dus lekker samen spelletjes doen.

En, ook al doen we het thuis niet, helpen in de keuken.

Gelukkig is het niet helemaal scherm-vrij, maar wel veel minder dan normaal.

En dat zet ons aan om ook andere dingen te doen, zoals knutselen. Eigenlijk best leuk! Vrees dat we dit thuis ook weer terug krijgen het zal wel schermtijd gaan kosten. Maar… eerlijk is eerlijk, dit gaan we anders missen.

Zo leren we dus dat tijd en aandacht leuker is zonder scherm, en wijze les van een oude vrouw… haha, dank oma!
En nu lekker naar ons (aller) lievelingsrestaurant in Hilversum: Su. Lekker onbeperkt eten wat je lekker vindt en daarna een blauwe tong maken met een slushpuppy.

En als je oma zegt, dan gaan we (bijna) altijd naar dé dierentuin. De dierentuin waar ook papa al 100x is geweest, in Amersfoort. En het blijft leuk!

Deze foto is de foto van een foto, maar om te laten zien dat we echt ook leeuwen hebben gezien, hierbij de foto van de foto.

Maar het wordt nog gekker, want ze hebben hier zelfs een dino-bos!

En een speelbos, zo is het  wel heel makkelijk om ons te vermaken.

De laatste dag gaan we weer lekker knutselen en maken we een piraat van onszelf.

Voor we naar huis gaan, mama komt ons halen, ga ik nog even op de fiets van oma, die eigenlijk van opa was, om te leren hoe het is om op een e-bike te rijden. Tja, volgend jaar word ik groot en moet ik een nieuwe fiets, ik kijk vast om mij heen.

We begrijpen steeds meer hoe papa het vroeger gehad heeft en waarom hij ons met mama zo op voedt. Alles meemaken, alles zien, alles doen, alles aanraken, één grote belevenis om nooit te vergeten. En wij krijgen niet alleen van papa en mama, maar ook uit eerste hand van oma zelf. Altijd een feest en een mooie herinnering! Oma, we komen zeker nog een keer!