Na de afgelopen weken extra verzwakking in mijn aansterktijd voor de operatie bijna voorbij zijn, 17de ga ik onder het mes, begint het langzame herstel vandaag.

Met nog 5 dagen te gaan, is herstel vast nog mogelijk. We halen alles er maar uit wat e uit te halen valt. Verdeeld over wat dagen gaan we naar de kapper, uit lunchen, broodje halen, allemaal dingen die mij helemaal slopen, maar wel leuk zijn om met mijn vrouw en/of kids te doen.

Dit weekend red ik het zelfs tot de Bazar in Beverwijk. Eens wat anders. Ok, borrelgarnituur was niet handig, maar dat overleef ik ook wel. Beetje grens op zoeken mag vast wel, en zo ben ik ook nog even gezellig voor de rest, wel zo leuk, want dat ben ik al even niet geweest.

De laatste dag voor mijn operatie heb ik nog de eer om voor mijn werk de Prins Friso Ingenieursprijs uit te rijken, maar de laatste avond voor mijn operatie, van morgen dus, is samen met Annie. De kids zijn bij oma en zo genieten wij van een heerlijk avondje uit eten bij de Vietnamees. Heerlijk, een mooie en leuke avond met mijn liefje.

Morgen om 07:00 uur melden in het ziekenhuis.