Je zou denken, en dat doen ze in het ziekenhuis ook, dat je als je stopt met medicatie dat je dan herstelt.

Maar helaas… heb ik weer… Tot en met 6 maart zwak, maar nu vandaag zeer zwak, kramp, pijn en… na zo veel weken droogte toch ook overgeven.
En dan niet één keer of subtiel, maar gewoon behoorlijk heftig, pijnlijk en regelmatig.

De krampen blijven de hele dag aan, sterker nog woensdag niet, donderdag en vrijdag wel, zaterdag ook en…. fuck het blijft terugkomen. Weer twee weken verzwakken in plaats van aansterken. Het is soms heftiger dan tijdens de kuren.

Op een gegeven moment wordt duidelijk dat het gaat om lucht. Ik moet overgeven, maar mijn zakje blijft inmiddels droog. Het gevoel, de pijn, alles is overgeven vanuit mijn tenen, maar het blijft bij lucht, veel lucht.

Het lucht wel op…