Het is maar waar je blij van wordt, maar ik wel…

Een goede dag vandaag… En dat zie je er ook zo aan af, toch?

Het volgende is opgenomen in mijn medische dossier. Vandaag, 21 maart 2022, is om 15:10 mijn peristaltische beweging opgang gekomen. Trots en voldaan betekent dat, dat mijn darmen op gang zijn gekomen en dus de weg naar herstel (van de operatie) definitief is ingezet.

Mogelijk dankzij de florissante lunch…

Mogelijk mede te danken aan de lange wandeling die ik heb mogen maken met de fysiotherapeuten, lekker buiten bewegen en wat vitamine D opdoen. Buiten mijn camera vergeten… maar gelukkig had ik die wel bij mij op het toilet.

 

:) nee, hoor zelfs ik vond het niet passend om daar een foto van te maken en delen… no worries!

In de middag, zoals altijd gelukkig, komt Annie nog even langs. Deze keer zonder kids en/of moeders. Even kletsen en dan kan ik haar naar haar (eigenlijk mijn) auto brengen, ben ik mooi weer even buiten…

`

En dan een feestmaaltijd! Aardappels, wortels en kip… Ok, het is aardappelpuree, wortelpuree en kippuree. Lekker? Nee!
Maar het is beter dan een beschuitje en de jus was lekker, en gelukkig maar, want ik had het anders niet op gekregen.

Tja… je moet tevreden zijn met wat je hebt. Ik zie vooral uit naar thuis!

Het ziet er wel kunstig uit, dat dan weer wel.

Maar het is lastig om het er zo uit te laten zien.