Yes, precies twee weken na het maken van de foto’s in Rotterdam, zijn ze binnen. Een behoorlijk groot bestand met heel veel mooie foto’s. Wij zijn er blij mee.

Op 10 oktober gingen wij naar Studio Hoge Heren om een familie-shoot te doen en wat extra mooie plaatjes van ons in combinaties of alleen te maken. Toen we daar waren had fotograaf Fred Smulders een leuk idee. We mochten wat langer blijven, en wat meer pinnen, maar dan zou hij bovenop wat we al hadden afgesproken nóg een reeks bijzondere foto’s maken in een heel andere stijl.
Nou, wij houden wel van bijzonder, dus die uitdaging gingen we aan.

Hierbij de resultaten van de hele shoot. Kijk voor the making off even terug naar de blog van 10-10-2020.

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen, het onderdeel bijzondere bijzonder mooie foto’s:

 

Maar ook in full-colour is het mooi.

 

En als je helemaal iets bijzonders met de belichting doet, dan krijg je dit. En die komt over een paar weken aan de muur, maar dan zo dat we elkaar aankijken en in één lijst (denken we).

Samen zien we er dan zo uit.

Maar goed, dat is later, nu terug naar de rest van de shoot. We begonnen met gewoon bijzonder mooie foto’s. Tenminste dat dachten we toen en weten we gelukkig nu.

Hier het hele gezin samen.

En van dat stukje waren papa en mama al moe, dus mochten wij eerst. Nou, ik breng er wel energie in.

 

 

Als de energie er eenmaal in zit, komt de energiebom. Zo komt er een beetje leven in de brouwerij.

 

En als de ruimte vol energie is, kunnen onze ouwelui het vast ook aan. Kijk ze nou staan! De kleur komt langzaam op hun gezichten terug.

 

Wel erg leuk om te zien dat ze er zin in krijgen.
Mama straalt helemaal!

En papa weet zich ook goed te houden voor de lens. Hier kan hij vast ook zijn profielen mee bijwerken.

En dan gaat hij opeens rennen… Wat the hashtag? Heeft hij haast?

Oh ja, natuurlijk, hij moet zich snel omkleden, want hij wil ook wat foto’s met pak.

Ja, zo kan ik ook meerdere foto’s maken.. Gewoon steeds een stukje verder inzoomen…

Maar er zijn nog meer foto’s gemaakt hoor.
Sommige foto’s waar wij nu alleen op staan, zijn samen gemaakt. Zo mochten we elkaar ook even pesten tijdens het rennen, en die waren niet los te maken door papa.

Beweging genoeg gehad die dag.

Maar ook papa en mama moesten nog meer in actie komen, ze kunnen niet de hele shoot op hun luie krent blijven zitten, daar zorgde Fred de fotograaf wel voor.

En zo ook bij de famile-shoot. Maar daar mochten zijn dan weer stil staan en moesten wij rennen. Niet alleen leuk om te doen, ook leuk om te zien. Tja, en na 3 keer proberen, gaan we natuurlijk geinen, dat blijken dan ook gelijk de leukste foto’s.

En natuurlijk zijn papa en mama ook voor de donkere lamp gaan staan. Leuk he?

 

Maar de leukste foto’s zijn toch echt die waar wij op staan.

Met als uitsmijter op verzoek nog één foto van ons samen in de stand waarop je ons ook vaak overdag ziet, gelukkig en samen.

 

Dat was ‘m. Leuk om te hebben, en even leuk om gedaan te hebben.

Wil je zelf ook zulke mooie foto’s kan je ze downloaden. Bij het gebruiken wel even ons vermelden en niet zonder toestemming met enig commerciële doeleinden. En natuurlijk kan je er zelf ook op staan, maar dan had je mee moeten komen of zelf alsnog even lang gaan bij Studio Hoge Heren in Rotterdam. (en nee, wij zijn of worden niet gesponsord, we zijn gewoon happy met het resultaat).