Mmm… het lijkt wel stille donderdag vandaag. Weinig knallen, wel wat doen, maar we kijken of we er nog een rustige dag achter kunnen plakken.

En waarom niet? Eigenlijk is het vakantie, we hoeven ook niet elke dag vol te presteren toch? We beginnen toch maar met iets, anders wordt het zeker niets vandaag.

Sylvain heeft zin om een werkje van Junior Einstein gewoon nóg een keer te maken. Dit is de vierde keer of zo. Maar goed, een onderdeel van leren is herhalen, herhalen en herhalen… Lekker laten gaan dus.

Ik ga ondertussen verder met kijken wat ik allemaal nog kan doen. Eigenlijk zou ik gaan typen, maar er kwam wat tussen.
Papa en mama wilde mij eigenlijk een type-cursus geven die wat meer uitdaging bood, maar stiekem hoopte ik op een andere, waardoor we besloten het bij de huidige te laten en gewoon zelf te oefenenen. Het gaat eigenlijk al best goed, we kunnen dus ook gewoon zelf chatten.

Papa heeft de computer even nodig om wat te regelen voor mijn telefoon. Gister en eerder ook al aan gewerkt, want het lukte bij T-Mobile niet om het voor elkaar te krijgen. Mijn nummer moest van een pre-paid naar een abonnement, zodat ik ook kan bellen en Whatsappen als ik zelf op de fiets zit straks. Het duurde tot in de middag, maar het is T-Mobile na 4 dagen toch gelukt om het te fixen. Ik blij, heb gewoon mijn eigen abonnement!

Naar aanleiding van een discussie over voorzichtig doen, komen we op zakkenrollen. Papa laat zien hoe makkelijk het is door een goochelaar op Youtube te tonen. Deze man is echt goed.
Dan komt papa op een idee, de Boevenspotter. Wat een held! Die man zoekt gewoon mensen uit waarvan hij voelt dat het een zakkenroller is en gaat ze filmen. Hij belt de politie en laat ze stuk voor stuk oppakken. Hoe gaaf is dat! Ook kijken? www.boevenspotter.nl, daar is hij te vinden.

Dan heb ik een call met mijn klasgenoten. Heerlijk voor Sylvain om te spelen en voor papa om zijn eigen computer even te gebruiken.

Als we ons eten in een holle kies hebben gepropt, gaat papa naar boven, ik klets nog even door en mama gaat met Sylvain een spelletje spelen.

Na mijn call sluit ik nog even aan bij het spelletje ‘Men erger je niet’ en papa is lekker aan het bellen.

Na het spelletje gaat Sylvain met papa even naar het postkantoor en mama en ik gaan boodschappen doen.

Bij terugkomst gaat Sylvain even een leuke musical kijken, en maak ik een taart.

En niet zomaar een, een super heerlijke!

Kijk nou hoe professioneel!

Na het eten constateren we dat er ook een mug op de taart is afgekomen. Deze wordt vakkundig weggewerkt, waarna we -natuurlijk na een lekkere maaltijd en het kijken naar Hardcore Pawn- lekker gaan slapen. Morgen… morgen gaan we vast weer wat doen. Maar wat… dat zie je morgen vanzelf.