Dag acht al weer. Het gaat snel, maar we zijn er gelukkig nog niet. Vandaag doen we een stukje wetenschap/cultuur/historie. Altijd leuk om wat te leren.

Vanmorgen voor het eerst niet gezwommen. We waren er allemaal bijtijds uit om lekker op pad te gaan, het is een stukje rijden, want het zit aan het meest westerse puntje bij (opnieuw) een havenstadje. Niet gek natuurlijk als je op een eiland zit, maar toch.
Eerst maar eens gezond ontbijten, we eten genoeg snoep en zooi, dus even wat gezonds is een welkome afwisseling.

Dan snel de auto in om lekker te gaan slingeren. Het is een andere weg dan anders, maar slingeren is het zeker.

Onderweg leert Sylvain letters schrijven van Chloé. Vandaag zijn de ‘m’ en de ‘a’ aan de beurt, waardoor hij ‘mama’ kan schrijven.
Zo trots als een pauw wil hij oma facetimen en waarom ook niet? We hebben wel een telefooncel gezien gister, maar daar natuurlijk niet echt mee gebeld.
Terwijl de rest met oma kletst grijpt Sylvain zijn kans… eh… het stuur.

Deze keer kan hij het alleen, want de handrem staat er op. Toch echt even tijd om de beentjes te strekken en oma mee te laten genieten van het uitzicht.

En natuurlijk even chillen.

Nee oma, dit is niet de windmolen van Don Quichotte, die staat in Spanje, dan moet je even een vakantieblog terug zoeken.

Het lijkt er inderdaad wel op hoor, de omgeving lijkt hier alleen nog ruimer.

Nadat we weg zijn gereden en even terug zijn gegaan, omdat Sylvain zijn pen was vergeten onder het bankje en omdat de middelste weg toch 2 minuten sneller was, zit de vaart er lekker in. Het laatste stuk is een splinter nieuwe weg, waarover we lezen en tegelijkertijd waarnemen dat Google hem nog niet kent. Vereerd zo vroeg op deze nieuwe snelweg te zijn maken we een foto van de weg met in de verte onze bestemming.

Zoals gezegd een haventje, maar deze keer nog véél kleiner dan die van gister, hier is zowaar één restaurantje te zien en een mini-strand met wel twee mensen. Druk dus. Oh ja, en een mooie cactus.

Het uitzicht is in ieder geval niet minder mooi, ook hier weer super schoon (of in ieder geval doorzichtig) water en een mooi uitzicht. (Niet alleen omdat mama aan het eind van het terras staat hoor).