Na weken van hard werken en inlezen samen met Isabel en Pien, is het vandaag de dag van de presentatie.

Afgelopen maandag nog met de hele klas naar Diergaarde Blijdorp, de dierentuin in Rotterdam, geweest om ze live te observeren. Vandaag is dus de dag dat onze werkjes in de klas tentoongesteld worden voor alle papa’s en mama’s die een half uur eerder dan normaal langs kunnen komen.

Ik kan haast niet wachten, en dus zit ik direct vooraan bij de inloop, zodat papa mij snel ziet en ik ons werkje direct kan laten zien… spannend he?!

Je vraagt je wellicht af wat we nou hebben gedaan. Nou, alles over de pinguïn geleerd en daarvan een blad gemaakt met de meest belangrijke info. Kijk, zo ziet het er uit.

Niet goed te lezen? Geeft niet, dan maken we leesbare deelfoto’s.
(Nog niet goed te zien? Of je bril op zetten of er op klikken en dan worden ze groter…)

Ja, ik ben er echt bij, en papa ook…

Terwijl wij nog even napraten wil papa graag een groepsfoto maken.

Oh, even opletten dames!

Of we ons alleen maar met pinguïns bezig hebben gehouden?
Nee hoor, we hebben ook de muizen uit de uilenballen zitten halen van de week. Tja, het is Montessori, geen reguliere school. Zelf doen, proeven, voelen en ruiken… al was het deze keer echt niet proeven hoor.

Kijk maar na of hij goed ligt.

Natuurlijk zijn wij niet de enige die een werkje gedaan hebben, iedereen uit de klas heeft samen of alleen een ander dier bestudeerd en daar een werkstuk over gemaakt. Hier een impressie van wat anderen gemaakt hebben.

Maar het leukste dier was toch onze: