Gister was ik weer eens de geluksvogel van de dag… Liepen we tegen een super aanbieding aan van inlineskates in de maat 30, die zijn dus van mij!

Soms het je geluk en soms niet… Tenminste, normale mensen… want, ik heb altijd geluk!
Maatje 30 met bescherming voor mijn knieën, ellebogen, polsen en een helm, maar die heb ik al.

We kwamen te laat thuis, ik sliep al in de auto, van een super leuke middag en avond bij familie, maar vandaag toen papa eindelijk beneden kwam mocht ik mijn eerste oefeningen doen met mijn nieuwe inline-skates.

Super gaaf om te doen, maar Oh My God, wat is dat moeilijk! Een keer of tien heen en weer in de achtertuin is wel genoeg. Het ging niet zo snel, en daarom toch nog best lang bezig geweest, maar… niet gevallen!
Eén keer gevallen als oefening, moest van papa, om de bescherming te testen, maar dat was dus expres. En één keer bijna, maar heb ik mijzelf opgevangen aan de deurhendel.

Maar, eerlijk is eerlijk, ik had het niet zonder vallen kunnen doen zonder hulp van mijn lieve kleine broertje: Sylvain.

Ik houd je vast lieve zus!

Kom op, wees maar niet bang, ik houd vast, beloofd!