Vandaag beginnen de scholen weer, voor ons als bijzondere leerlingen een mooie dag om dagje vrij te krijgen. Deze keer nemen we het niet, maar krijgen we het, omdat onze school vandaag dicht is. Tja, ook deze school kent studiedagen, onze juffen en meesters zijn niet zomaar zo goed, daar doen ze echt hun best voor! En dat kan precies de dag dat anderen weer naar school gaan, wij zijn immers al die dagen gewoon naar school geweest.

Maar goed, een dagje vrij op een maandag, hoeft toch geen super trip naar Duitsland te zijn? Oh nee? Waarom niet? Het is toch feest? Wij vieren vandaag dat Sylvain zindelijk is en zelfs al een tijd (bijna foutloos) op de wc poept.
Enige motivatie, omkoping en dreiging ten spijt, het dansje (zie blog) en een belofte om naar Wunderland te gaan heeft tot resultaat geleid.
Vandaag was het tijd om daad bij woord te voegen, en dus was vandaag de bestemming pretpark Wunderland in Kalkar.

Of het leuk was? Haha, zeker nooit geweest! Ja zeker, eindelijk een attractiepark waar ik ook in veel attracties mag.
En met onze gespaarde dagjeuitactie-punten van de Jumbo, nog een besparing van 50% verworven… Tja, leuk en goedkoop kan samen gaan!

Maar ik neem jullie maar al te graag mee. We beginnen bij het begin, de entré (wat gewoon een ingang bleek te zijn). Even kaartjes scannen en hop naar binnen, erg makkelijk. Daar stond een meneer super grote bellen te blazen, leuk, maar dat kunnen wij ook, zie vlog. Wel een goed moment om ons even op de foto te laten zetten door papa. Hij staat er niet op, maar wel achter!

Het is mijn dag, heb ik bij elkaar gepoept, dus ik mag het zeggen. Dus…. gaan we naar de draaimolen! Lekker samen met mama op een paard.
Als je goed kijkt zit mama precies achter de paal, en ik daar achter in beeld…

Tja, het gaat om mij tenslotte, dus hierbij wat dichter bij.
Overigens staat mama er ook op hoor, alle foto’s staan onderin, we kunnen niet bij elke attractie alle foto’s in de blog zetten, want dan leest niemand het meer… Maar kijk gerust onderin voor nog meer impressies.

Maar als mama en ik op een paard zitten, waar zijn papa en zus dan?
Oh, daar in de olifant!

Ik hoor je denken… oma was er toch ook?
Ja, die mag op het karretje passen… Zij heeft al eens op een olifant gezeten, haha. Nee hoor, ze durfde wel, maar ging niet mee omdat ze alleen moest vliegen en dat wilde ze niet. Volgende keer met jou oma!

Ohhhhh houd je vast, here we go! Mama en ik achtervolgen papa en zus… Gaan we ze inhalen?

Nee, helaas… niet gelukt… Niet ingehaald…
Net als groeien overigens, ik kan zus maar niet bijhouden. Zij is zelfs al gross genoeg, wat het ook mag zijn.

Er zijn gelukkig zo veel attracties waar ik in mag, en het is allemaal onbeperkt en gratis, wat een super mooi land is dit zeg. Waarom wonen we hier eigenlijk niet? Moet je kijken, we passen met z’n vieren in de voorste cabine van de brandweer-attractie (die aardige rondjes weet te draaien… gelukkig geen vuur meer toen we uitstapte). Papa zat direct achter ons hoor, hij mag heus ook mee.

Maar niet altijd. Deze auto is voor maximaal 4 personen. En omdat papa al zo veel rijdt, is het onze beurt. Hij mag straks al terug rijden…