Ik ben er al jaren mee bezig… poepen op de wc. Zoals jullie hebben kunnen lezen is het mij één keer gelukt…

Papa en mama dachten toen dat dat het begin was van mijn wc-gang zonder problemen. Helaas…. dikke vette pech! Ik vind het veel te lekker om op mijn eigen drol te zitten.

Raar maar waar…

En tot op de dag van vandaag houd ik dat vol. Ik ben inmiddels wel plas-zindelijk, want dat begon de broekspijpen uit te lopen.
Omdat Casa mij toch heeft geaccepteerd, had ik ook geen haast.
Klinkt raar, maar ik kan nu wel onthullen waarom.

Elke dag meerdere keren van juffen, zus en ouders langdurige, positieve en leuke 1-op-1 aandacht, variërend van bij mij zitten tot iPad kijken en van applaus voor de moeite tot eten en zelfs drinken terwijl ik op de pot zat.

Niet zo lang geleden lukte het heel af en toe, eigenlijk per ongeluk, om op de wc te poepen. Nou, stel je voor: muziek, dansen, applaus, papa, mama en zus bij mij  staan juichen, en een dikke vette beloning in de vorm van een surprise ei.

Ik ben dus doodsbang dat als ik het elke dag doe, dat ik niets van dit meer krijg… Zus poept al sinds mijn geboorte zo’n beetje op de wc en die krijgt nooit aandacht, hooguit de vraag of ze haar handen wel gewassen heeft… Dat wil ik niet, dit is veel te leuk!

Maar toen… toen kwam het idee van een juf met papa, om het belonen om te zetten in een koude douche als het niet lukte… Kijke of mij dat zou helpen.
Nou, daar had ik ze mooi te pakken, want met mijn acteer-achtergrond wist ik zelfs papa te matigen tot handwarm douchen haha… Hij is gewoon te lief, want echt koud heeft hij wel laten voelen, maar niet gebruikt.
Toen ik door had dat dat slechts een dreigement was, heb ik nog even geklaagd bij oma, zodat hij hierover op zijn kop zou krijgen, hihi.

En terug bij belonen waren we. Ik ben dan zo slim om het één keer bij oma en één keer thuis te laten zien, zodat zij weten dat ik het mogelijk niet alleen thuis kan, maar ook buiten de deur… Gevolg, zoals gepland, extra beloningen met snoep, surprise eieren en nóg meer persoonlijke aandacht.

Maar toen… ik moet toegeven, papa is ook slim, bood papa aan een gek dansje te doen als ik poepte…
Van schrik schoot er een grote drol uit mijn kont, ik kon het niet geloven en mijn lach eigenlijk al niet meer in houden, dat MOEST ik zien…

En voor ik het weet stond hij met zijn vingers in de lucht als een totale mafkees te springen en dansen. Ik moest zo hard lachen dat een tweede drol niet tegen te houden was. En toen hij zijn voet pakte en op één been begon te springen, liep alles wat ik in mijn lichaam had er gewoon uit, onhoudbaar… hij won.

En nu… heb ik het zo ver, dat papa, mama en zus als totale mafkezen staan te dansen als ik poep… en weet je waar ik nu zo van baal? Het is zo leuk, dat ik het zelf ook wil doen.

En zo geschiedde, de poep-dans.
Omdat ik er zo trots op ben, hierbij, speciaal voor jullie en in het bijzonder voor alle ouders die een motivatie zoeken voor kinderpoep op de wc: