Deze keer gaan we gepland en langer naar Aachen.

Vandaag dus shopdag, maar we worden wakker met foto’s van onze spionnen die onze werkster in de gaten houden. Leuk om te zien dat ze haar gezelschap houden en dat we terug zien dat ze controleren of het wel schoon is.

Wij worden wakker met dit uitzicht. Niets ten nadele van onze buren, maar dit is wel mooier dan thuis. Ondanks het wolkje, dat er niet gepland is overigens.

Mama zou mama niet zijn als ze niet wat speciaals heeft gevonden in de omgeving. Wat dacht je van een fabriekshal grote uitverkoop van alleen maar chocolade.
Nou… daar gaan wij maar al te graag naar toe. Zo veel chocolade hebben we nog nooit gezien. En het is ook niet van Sinterklaas met allemaal letters of zo, nee, het is van Lindt, met dt!

Wij kunnen ons geluk niet op dus.

Rij naar rij vol met chocolade.

En allemaal gemaakt door één man. Knap he? Zal dat meneer C. Lindt zijn?

En nog veeeeel meer chocolade.

En wij zoeken een flinke doos uit met allerlei smaken waar we soms nog nooit van gehoord hebben zelfs.

In Aachen weten we een tentje te vinden waar ze nog ontbijt hebben. Wel fijn, want wij hadden niets bij ons in het huisje en chocolade als ontbijt ging ons zelfs te ver. Gezellig zitten eten dus met een eitje en een croissantje of een broodje, zoals dat hoort. Snoepen doen we hierna wel weer.