Het is niet heel lang geleden dat we een korte vakantie hadden, maar mama heeft weer een leuk huisje gevonden…

Deze keer in het zuiden van Limburg, de andere kant van Nederland dus. Ook leuk!

We doen het rustig aan, maar zijn wel op tijd weg. Het is een stukje rijden… Mama heeft er zin in, en rijdt zo in één keer van zoetermeer naar het drielandenpunt. Daar gaan we eerst maar eens kijken, want we kunnen nog niet inchecken.
Hoe zat het ook al weer?

Drie landen bij elkaar… bizar eigenlijk.
Je kan dus in drie landen tegelijk zijn… denk daar maar eens over na!

Nog één keer dan… Nederland.

Duitsland.

België.

En daarnaast staat een toren waar ik met papa wel even op wil. Sylvain en mama blijven lekker beneden, maar wij nemen gewoon de trap, dat kunnen wij prima he pap?

Het uitzicht is, ondanks de bewolking, erg mooi.

 

De auto is wel erg klein vanaf hier.

Er staat een verrekijker waar de 50centen in vast zitten. Helaas is het niet heel goed te zien, maar daar zie je wel de toren die we deze keer hebben overgeslagen.

Wow, papa’s voeten zijn groter dan de auto!

Nou, dat was leuk. Nu zijn we weer beneden, best hoog eigenlijk…

Over hoog gesproken, dit is het hoogste punt van Nederland. Al zijn wij wel eens op een hoger punt geweest van Nederland, maar dan moet je wel even vliegen, want dat was op Curacao. Dit is van het vasteland Nederland hét hoogste punt!

Oh, dat wil ik ook…. Ach… kon ik het maar…

Je krijgt er wel honger van. Blij dat er patat, kroket en frikandellen zijn!

Ondertussen mogen we het huisje in en dus gaan we naar de receptie (ok, we moesten nog 10 minuten wachten, want het is geen Landal, en dus niet altijd open… tja…)
Met wat mazzel is ons huisje eerder schoon en mogen we er al in.

Wel een leuk huisje, met beneden lekker de ruimte, met een boven en ook daar is het best ruim, leuk gedaan!

Woonkamer, keuken, douche, toilet, trap, 2x slaapkamers en zelfs een sauna!

Omdat het niet echt super weer is, gaan we lekker naar Landal, het park hier vlak bij waar ze wel een zwembad hebben en waar wij gebruik van mogen maken. Erg leuk en lekker om weer eens te zwemmen, dat is lang gelden. Het is niet zo druk want het is ‘wisseldag’. Spelen, glijden, zwemmen en… bubbelen natuurlijk.

Als de avond valt gaan we op zoek naar een restaurant. Omdat er niet veel is en veel dicht is, rijden we helemaal naar Duitsland en vinden we een lekker restaurantje in Aachen.

Proost! Op weer een leuke vakantie!

Omdat het kan hebben we twee camera’s in het huis klaar gezet, zodat we onze lieve katten in de gaten kunnen houden. En wat blijkt, als de camera beweegt, worden ze nieuwsgierig.

Zelfs in bewegende beelden vastgelegd.