De laatste volle dag vandaag. En we moeten nog zo veel doen!

Toch eerst maar even eten, want anders houden we het niet vol.

Nu we weten hoe goed het werkt, en hoe relatief goedkoop het is, pakken we maar meteen een Uber naar de Sagrada Familia. Het is maar heel even wachten en we zitten weer in een Toyota.

OMG wat een grote kerk, of eigenlijk een kathedraal.

Wat een werk zeg, moeten ze zeker wel jaren aan gewerkt hebben. En hoe krijg je zo’n ontwerp op papier? Vast niet mogelijk.

Staaltje indrukwekkend bouwwerk hoor.

En zelfs een kerstboom bovenop de gevel.

Na wat rond shoppen besluiten we voor het echte werk te gaan en met een Uber naar een overdekt winkelcentrum te gaan.
En als je de gaten in je schoenen hebt gelopen in Spanje, komt het goed uit dat ze hier mooie schoenen verkopen. Stoer he?

Hier kennen ze Mr. Beast ook met z’n Deez Nutz chocolade.

Lastig met die tijden hier. Laat ontbijten betekent laat honger in de middag, en dus te vroeg eten voor de avond, maar te laat voor de lunch. Vandaag draaien we het gewoon om. We besluiten een late lunch te nemen als avond eten en vanavond een snack te nemen.

Lekker een steakhouse gevonden waar we ons buikje voleten. Zo erg, dat we eigenlijk niets meer eten vanavond.

Wel lekker bijtijds thuis om te Rummikubben en vast wat in te pakken, want morgen moeten we vroeg op om terug naar Nederland te gaan.

De taxi voor Amsterdam Zoetermeer is al geregeld, we zijn ingecheckt in het vliegtuig en al bijna ingepakt.
Tijd voor rust… muziekje, douchen, even hangen en kijken naar de foto van onze katten die oma stuurde nadat ze geschrokken waren van een knal. Wat een schatjes! We zien jullie de 30ste waarschijnlijk als we jullie komen halen!