Leuk hoor, papa en mama die gaan uitslapen en ons stil laten zijn. Hoe dan, wij zijn klaar wakker!

Nou ja, ik dan, want Sylvain valt weer in slaap

Uiteindelijk weten we allemaal wakker te worden en op te staan en gaan we lekker wat eten in een ontbijtrestaurantje in de buurt. Even wat anders dan in Nederland. Wel lekker, iets met chocolade, iets loempia’s, iets met ei en iets met ham… typisch Spaans.

De eerste winkel die we tegenkomen is tot blijdschap van ons een speelgoedwinkel, mooi moment om voor mijn vriendin Jailey iets leuks te kopen. Ik zeg niet wat er in zit, maar het voelt zacht en ze vindt het lief!

Wij gaan aan de wandel. Langs en door een park met veel mooie gebouwen, de een nog groter dan de ander… en zelfs een sinaasappelboom, gewoon met kant en klare sinaasappelen!

Maar goed, terug naar de gebouwen…

En natuurlijk naar ons, want daar gaat de blog immers over. We zijn op weg om helemaal boven van het uitzicht over de stad te genieten.

Maar tussentijds is het prima even in het zonnetje zitten en genieten van een ijsje.

Mmmm dat is niet de beste foto toch?
Gelukkig is er nog een.

Oh ja, en papa en mama waren er ook bij :)

Eenmaal boven, en dan doen we gewoon alsof we niet de roltrappen hebben gebruikt, is het uitzicht wel super!

Wel meerdere fotomomenten zo hoor! Gaaf zo’n stadsoverzicht met een berg op de achtergrond, dat heeft Zoetermeer niet.

Halverwege naar beneden zien we weer een trap. Waar zal die heen gaan? Wie heeft er zin om naar boven te gaan? We zijn allemaal wat moe en niet op onze beste conditie.
Maar… gelukkig is Sylvain nog om te kopen voor 1 euro om boven te gaan kijken… daar gaat ie!

En dan moet hij ook nog terug. Zuslief weet het mooi vast te leggen.

Terwijl we zitten te wachten op het bankje zien we een kerstwens binnenkomen van vrienden. Zij zitten met twee kleine kinderen op schoot, dat kunnen wij ook!  Hoop dat ze het vinden lijken.

We lopen he-le-maal terug naar de rotonde in de verte, waar ook een winkelcentrum is.
Winkels weten jullie wel denken wij, maar op het dak van het gebouw is er weer uitzicht, zo kunnen we terugkijken naar waar we net waren.

Lekker, leuk en gezellig samen!

Van zo’n wandeldag worden we wel moe. We besluiten na het shoppen en snacken even terug naar het hotel te gaan. Even chillen en opladen. Mooi moment om ook wat foto’s te maken van ons (inmiddels tot puinhoop gemaakt) hotel.

Foto’s gemaakt door ons, voor papa -de blogmaker- te lastig om te kiezen. Opgeteld geeft het wel een beetje beeld van deze familiekamer in Montjuic in Barcelona (Apart hotel Montjuic BCN).

Het bed van papa en mama, tevens onze hangout als we binnen zijn, vergeten we bijna vast te leggen. Snel een foto van pa en ma op bed en daarna kleden we papa nog even aan met de gekregen feest-artikelen. Staat hij ook eens voor gek op onze blog.

Als de voetjes weer wat ontspannen zijn gaan we weer terug naar het winkelcentrum omdat we daar lekker restaurants gezien hebben. We gingen eigenlijk voor een steakhouse vlak bij, maar dat was toch niet je van het.

Ons al wel eerder opgevallen, maar toen geen foto gemaakt, is de naam van deze bank. Veel mensen klagen en schelden over banken, deze heeft dat gewoon bij de oprichting ingecalculeerd.

Boven op hetzelfde winkelcentrum is het uitzicht iets anders

Gelukkig is hier ook een steakhouse en hebben ze van alles, zodat ieder wat lekkers kan kiezen.

Een beetje kerstgevoel is het wel. Morgen is het pas Kerst, mooie dagen gewenst!