De tijd gaat snel als je veel slaapt en je verveelt. Raar genoeg, want ik dacht dat het heel traag zou gaan. Maar het is nu al weer zaterdag, dag 3 (ze rekenen na de operatie pas dag 1).

Er gebeurt van alles. 6x per dag komen ze met eten en snacks, het is echt een all-in belevenis. Per dag de zaal arts, voor een andere arts, de chirurg komt ook dagelijks (m.u.v. het weekend) een speciale pijn arts, bloed prikken, fysio, en elke twee uur een verpleegkundige bovenop wat er specifiek nog geregeld moet worden en/of als er iets gaat piepen, wat aan het begin veel gebeurt.

Een gezellig stuif-in hier dus, en dat met inmiddels al twee kamergenoten die al naar huis mochten. (beiden prostaat, die is het meest populair hier) heb ik weer het rijk alleen.

Wonderlijk hoe het gaat. Met zo’n zware operatie en zo veel slangen lijkt het er op dat ik op dag 4 van herstel in het ziekenhuis al naar huis mag, wat normaal (gepland) 1,5 week gemiddeld is.

Ik laat m’n haar staan, al zie je het onder beter dan boven… Kijken of ik weer een coup krijg met wat mooie slagen.
Kunnen ook rode krullen worden of een kroes-kapsel, maar ik verwacht gewoon weer een grijze dooie duif zoals ik al jaren had. We gaan het zien… duurt nog wel even,

Ook bizar dat als ze woensdag je darmen doorknippen en vastnaaien aan je twaalfvingerige darm dat je dan een dag later al mag beginnen met wat. yoghurt en de dag er na al aan pure en ei.

En ja, ik eet het echt!

Sterker nog, in het bijzijn van mijn familie, vrouwlief en kids kwamen even langs. Even slangen tellen en kijken hoe dramatisch het er uit ziet. En natuurlijk gezellig kletsen en mee eten, al moeten zij het elders halen en betalen en ik mag het gewoon bestellen en laten brengen :)

Het bestellen is een stukje (30 meter) lopen, dat kan ik vast wel aan. Even kijken hoe en of het gaat, en ik moet veel staan en lopen om sneller te herstelen.
Even uitzoeken waar je de slangen laat, zeker als je een broek aan trekt. (overdag lopen de meeste patienten gewoon in hun onderbroek hun zakken uit te laten. En ik doe gezellig mee. Ze zitten nu in een boodschappentas en ik heb (met wat geklungel van die draden) toch maar even een broek aangetrokken en een vest. Dan sta ik wat charmanter op de foto :)

Sterker nog, zoonlief vond een video ook wel leuk. (een soort wraak op ruim 1650 blogs over het leven van hem en zijn zus :)

Eerlijk is eerlijk, dan moet ik ook meedoen (en dat geeft niet, want ik ben al even de schaamte voorbij).

De eerste stapjes van een gereanimeerde dooie vogel, tenminste zo voelt het en zo ziet het er ook uit.

En dan snel weer bedje in eten wordt gebracht. Daarna even lekker slapen nog wat wandelen en dan pas de nacht in. Heerlijk slapen, gaat hier makkelijk..

Ontbijt wordt ook keurig bezorgd, mag al aan de beschuit, alsof het allemaal niets is…

Dat is het wel, het is een flinke jaap. En toch mocht ik gewoon douchen vandaag (zaterdag) heerlijk om dat weer eens te doen. Wel lastig met een slang uit je buik en je slurf, maar die waren er een paar uur later toch ook weer uit.
Nu nog maar één slang (drain) die gaat er morgen uit, net als ik als ik het gesprek van zojuist mag geloven.

Hotel AvL, beoordeling ****