Deze week begint seizoen nummer… euh… waar zit ik inmiddels?

Ik zwem al vanaf mijn vierde, maar hoe lang ik nu al op wedstrijdzwemmen zit, geen idee eigenlijk. Kunnen jullie zelf teruglezen.

Na een spectaculair einde van het vorige seizoen, waarin Blue Marlins alle prijzen pakte die er zijn, was het natuurlijk even mooi om vakantie te hebben. Nationaal clubcampioen minioren gaat je niet in de koude kleren zitten natuurlijk.

Nu ik begin met als junior heb ik twee keuzen. Of 5 dagen in de week kei hard trainen en voor wedstrijden gaan, of 2 keer in de week hard trainen en het voor de lol doen.
Ondanks dat al mijn vriendinnen kiezen voor 5 keer, vind ik dat welletjes, ik ga voor twee keer in de week. Wedstrijden zijn leuk en soms te spannend, maar ik doe het niet alleen maar voor de winst, ik vind zwemmen gewoon leuk.

Vorige week de start vergeten.. oeps, maar deze week zwem ik gewoon. Vandaag mijn tweede les, papa gaat mee naar binnen om weer eens te kijken én om jullie de kans te geven om mee te kijken.

De meester heeft er ook zin in zo te zien :)
Haha, nee hoor, hij staat wat uit te leggen, niet te juichen.

Het heen en weer van zwemmen is niet meer spannend genoeg om vast te leggen, dat kan je terug zien op het afzwemmen van mijn A, B en C. Hier gaan we met snorkels zwemmen, dan kunnen we langer onder water, platter liggen en sneller gaan. En zo kan de trainer zien hoe goed we bewegen.

Mini-duikoefening.

Grote duikoefening.

Ene tweeë, hopatee!

En zo heb ik weer een uur lekker getraind. Woensdag 1,5 uur. Bij elkaar gewoon een leuke start van een mooi zwemjaar!

Morgen eerst even de ruim € 1.500 binnen halen bij Swim to fight cancer in Delft. Alvast dank aan de sponsoren en de supporters, morgen lekker weer extra zwemmen dus.