Weet je het nog? 6 jaar en 11 dagen geleden startte ik op Casa. Ik was nog geen meter groot. En moet je nu eens zien!

Maar ik ben nog niet helemaal klaar met de basisschool. Ik ga naar een nieuwe school in Zoetermeer. Een met iets minder leerlingen zodat ik iets meer aandacht krijg. “De Horizon” heet ie, of het leuk is weet ik niet, maar het wen-uurtje was leuk en ik heb er superveel zin in.

Toch even afscheid nemen van mijn huidige leuke school Casa.

Het is lastig vastleggen, maar mijn langzame gang naar de deur voor de start van mijn laatste dag is vastgelegd. Een reden dus om raar te gaan lopen, want ik houd van aandacht!

Dag pap, tot straks!

Dit is echt de laatste keer toch? Of mag ik volgende week vrijdag, als zus en ik terug zijn van het logeren van oma, nog één keer? Please?

En anders… doei Casa, dag vriendjes en vriendinnetjes, tot snel want ik weet waar jullie wonen!