Het is alsof we hier al twee weken zijn, maar het is pas vakantiedag twee. Rustdagen kennen wij niet, vandaag gaan we weer niet zwemmen, het is nog iets te koud en er komt beter weer aan, zeker met de wind is het nog niet super zwemweer.

Dat komt gelukkig wel, dus we maken er ons niet druk om. Gelukkig is er op Kreta één zoetwatermeer dat redelijk beschut ligt en daarom lekker warm is. Er zwemmen schildpadden, er is een strand en je kan er varen. En in de buurt ligt een waterval waar we ook heen willen. Een lang autoreis, maar met eensuper leuk doel.

Maar eerst… even wat foto’s van onze maisonette, toch leuk om te delen. Het is nog niet opgeruimd of opgemaakt, maar dat komen ze zo doen, tja, je hebt all-in of je hebt geen all-in :)

Beetje standaard bij binnenkomst. Links de badkamer (met douche, wc en wastafel) rechtdoor de slaapkamer met twee losse bedden, voor ons dus. Er is een trap omhoog en boven zie je de slaapkamer van papa en mama.

Buiten is een klein balkonnetje met uitzicht op het kinderzwembad. Wel gezellig en leuk om naar te kijken.

Onze kamer zit aan het balkon, of eigenlijk zit het balkon aan onze kamer… Knorretje ligt lief te slapen.

De gang en de voordeur, met mamma, waar rechts de badkamer is.

Klein, maar praktisch.

Dat was dus op weg naar het ontbijt. Dat is in de zelfde zaal met dezelfde hoeveelheid eten, alleen dan meer ontbijt-spullen.

Alles is massaal hier, want het is super groot. Wel goed dat je niet hoeft te wachten, want ze hebben wel rekening gehouden met zoveel mensen. Zelfs de toiletten zijn op veel mensen ingericht. En we komen en gaan steeds met schone handen, wel zo prettig.

Ze zijn hier heel duidelijk over wie er links en rechts moet…