Of wij chocolade lusten? Jazeker! Erg lekker zelfs! Het was al weer een jaar geleden dat we voor een high-chock gingen in Delft. En dat is te lang geleden…. daarom stappen we vandaag weer in de auto richting Delft.

Van al dat snoepen straks word ik vast dik, dus doe ik er verstandig aan om eerst even te gaan sporten. En… goed luisteren naar de zwemjuf om nóg beter te worden… ik heb al mijn A-diploma, maar er is nog een ‘B’.

Na het zwemmen moet ik snel mijn pakje aan, want we moeten snel weg om anderen ook te laten zwemmen. Het is immers nog in corona-tijd.

Het ziet er wellicht raar uit op de foto, want mijn benen zijn in het pakje ook groen. Het zijn dan ook de benen van zus, die ik zo ook even laat sporten. Lief van mij he?

Ook een beetje eigen belang hoor, ze loopt sneller en dan zijn we eerder bij onze chocoladetafel!

Smikkel, smikkel, smikkel!

Kijk nou toch, dat is toch om op te eten?

En het leuke is, voor, tijdens en na het smikkelen kan je ook nog spelletjes spelen. Er is zelfs een keukentje waar je allerlei plastic fruit kan maken enzo, een beetje zoals we het thuis ook hebben. Hier kunnen we het wel een tijdje volhouden hoor.

Zo te zien zijn papa en mama ook ontspannen en tevreden hier. Chocolade lijkt het medicijn op alles!

Nu het bord langzaam leger wordt, kunnen we nog wel een nieuw spelletje pakken. Bij ‘Wie is het’ gaat het om het zo snel mogelijk raden welk persoon de ander heeft, met vragen zoals ‘heeft hij een snor?’, of ‘is het een man’? Leuk spel!

Handen wassen om weg te gaan? Mooi niet, we gaan nog niet weg toch?
Als ik nou de wc barricader, blijven we dan?

Nou, ik heb bevochten tot ik een oud mannetje was, maar ik ben deze chocoladetent nog wel zelf uitgestrompeld.

Omdat alles vroeg begint bij ons, hebben we toch nog lekker de tijd om Delft in te gaan. Daarna eindigen we ergens in de middag gezellig thuis met wat nieuwe spullen. Zo is het vandaag de dag dat we leren omgaan met een passer. Al die leuke tekeningen kunnen niet gemaakt worden met een beker of een kopje om een cirkel te trekken.

Daarna doen we nog een paar potjes bierpong, je kan er niet jong genoeg mee beginnen.

Als ik overdag langs de Hema loop dan kan het niet zo zijn dat er ‘s avonds geen tompouce als toetje is… Here we go!

I’m killing it!

Oh wat een suiker-volle dag vandaag. Heerlijk van genoten. Hoop maar dat morgen minder suiker in gaat, al was het wel lekker.