Dat was het dan… De laatste dag thuis. School wordt vast wel weer leuk, maar we gaan thuis-school met juf-papa wel missen hoor. En hij volgens mij ons ook wel.

Vandaag is het voor Sylvain een (korte) schooldag, dus eigenlijk is de blog alleen over mij. Maar omdat hij er toch wel bij hoort, gebruiken we even twee foto’s van twee dagen geleden, in de ochtend toen we bijna klaar waren om naar school te gaan. Zo is hij er toch een beetje bij.

Nu hij op school is, ga ik aan de slag. Hier en daar wat oefeningen van Junior Einstein, maar liever ga ik iets ontwerpen.

Tja, wat kan ik dan doen… Een zelfgemaakte verjaardagskaart voor vriendin Freya die straks op de post moet.

Een ‘happy holiday’ kaart voor ons allemaal… omdat we niet gaan de 11de maar wel zouden gaan. Griekenland here we come… not :o(

En wat dacht je van deze. Deze grote jongen, mijn kleine broertje, mag volgende week zaterdag proef-afzwemmen. Zó gaaf voor hem, hij heeft er zó hard voor gewerkt. Deze heeft hij zeker al verdiend.

De rest van de dag… tja… werkontduiken en, dan wel serieus hoor, via Meet werken met Isabel aan de groepsopdracht. We gaan een muziek time-line maken en alles leren over muzieksoorten door de tijd. Leuk, interessant, spannend, best wel een uitdaging en gezellig om met Isabel te doen. Duidelijk dat het bovenbouw tijd is.

Maar, hoe droevig ook, het is tijd om naar de bovenbouw te gaan. Vanaf volgende week weer elke dag. Sylvain gaat ook elke dag, maar dan naar de middenbouw. De tijd van thuiswerk is voorbij. We hebben 47 dagen gehad en veel geleerd, maar nu, nu is het tijd om weer normaal te doen en gezellig op school te leren.
Bedankt voor het volgen, allemaal. Wij blijven bloggen, maar niet meer elke dag, want het is knap lastig om foto’s te maken als we op school zitten, daar moeten we ons concentreren en is geen papa die foto’s maakt.
We zullen hem missen, maar weten dat hij met mama en Quincy elke dag klaar staan om onze verhalen aan te horen. Ook al is school nu weer even bijzonder, als er weer iets anders bijzonders gebeurt kan je het hier weer lezen.

Nu zeggen we dikke doei tegen jullie en gaan lekker naar school! Tot snel!

 

Haha, en nu weer jas uit en weer naar binnen…. Deze foto is natuurlijk zo nep als het maar kan…. In tegenstelling tot echte influencers op Instagram zeggen wij het gewoon… Wij gaan lekker genieten van onze avond, het eten en natuurlijk Hardcore Pawn na het Jeugdjournaal. Tja, iedereen heeft toch wel een guilty pleasure?