Niet alleen nieuwe haring, maar ook nieuw voor mij. Ik zag op het Jeugdjournaal dat er nieuwe haring is. En omdat ik zo goed als alles lekker vind, zal ik dit ook wel lusten.

Thuis, omdat ik even moet uitzieken van een beetje gesnotter, dus kans om haring te halen overdag. Nee, geen zorgen, de GGD is gebeld, ik heb geen corona, te weinig symptomen, ze adviseren het langer aan te zien en blijken gelijk te hebben, want het is vandaag eigenlijk al over. Voor de zekerheid toch nog een dagje thuis.

Mama is vrij, papa is ook thuis, dus we genieten even van wat spelletjes en video’s.
Als mama terug is van het boodschappen doen gaan we met z’n drieën naar de markt. Lekker een verse Hollandse Nieuwe halen.

Zoals altijd, moet ik mijn zaken zelf doen… So, here we go.

 

Mmmm ik had mijn geloof ik onvoldoende gerealiseerd dat haring een vis is… Het ziet er toch niet zo lekker uit.

 

Wie A zegt moet ook B zeggen. Dus nadat papa het voordoet, ga ik het toch ook maar proberen.

 

Zoals ik al zei, ik lust zo goed als alles… Zo goed als… want dit is, eerlijk gezegd, niet binnen te houden!
Not my cup of tea zouden ze op school zeggen, ik weet wat ik hier mee moet doen.

We halen gewoon een portie kibbeling en wat nootjes. Ook lekker, nee wél lekker!

En dan is er na dit uitje nog genoeg tijd om leuke dingen te doen. Zeker nu zus ook thuis is en we samen onze nieuwe mini-kas mogen vullen met mint voor in de thee van mama en verse basilicum voor in de pasta.

Beetje een van-alles-wat-middag. Binnen spelen, groene vingers krijgen, puzzelen, filmpjes krijgen en natuurlijk buiten spelen…

 

Een leuke ontspannen uitziek-dag voor de grote dag van morgen, want ik mag morgen proef-afzwemmen voor mijn A-diploma. Ik heb er zin in en zal jullie zeker meenemen in hoe het gaat.