Tja, wat kunnen we nu weer eens doen?

Nou, de mogelijkheden voor of eigenlijk tegen corona wat beter zijn, gaan we er toch ook eens op uit. De Bazaar, ook wel Zwarte Markt, in Beverwijk.

De vorige keer eindigden we op een koe-bank. Waarom weten wij ook niet, maar hier staat weer een koe. Eentje die Sylvain wel wil melken, maar alleen als zus de koe vasthoudt. #teamwork

Boe!

Genoeg over koeien, we gaan lekker shoppen en wat eten.
Eigenlijk hebben we snel al honger… Veel kraampjes met eten, ieder wat wils. Maar dan moeten we wel apart bestellen.
Gelukkig is het niet zo druk, wij denken dat corona bijdraagt aan minder bezoekers, dus we willen ze allemaal wat omzet geven.
In de verte staat Chloé bij een patatkraam, nadat ze samen met papa heeft besteld, te wachten. Anders kunnen we niet tegelijk eten.

Ok, voor de mensen die haar niet in één keer zien, even inzoomen.

We hebben een mooi plekje waar we kunnen eten.
Sylvain gaat voor poffertjes, mama voor churros en papa ziet zijn kans om een brad-worst te scoren. En daarnaast wat kiekjes van ons, niet om te eten, maar wel leuk om naar te kijken.

Daarna shoppen we lekker verder en komen in een Euro-hal terecht. Leuk en ook wel leuke dingen voor onze verjaardagsfeestjes. Ook leuk is een kortingsbon voor een ijsje met een drankje. Nou, dat lusten we wel. Mag ik zelf bestellen?

Geen idee of het de kleurstoffen zijn, de suikers of dat ik gewoon maf ben, maar zo af en toe doe ik een dansje, gewoon omdat het kan.

Buiten is het gaan regenen. Gelukkig niet iets waar wij niet op zijn voorbereid.

De rest van het shoppen zullen we jullie besparen. Niet dat het niet leuk was, maar om van alle kraampjes een foto te maken, dat gaat ons zelfs te ver. Ga er zelf maar eens heen, het is best leuk daar hoor!
Van al dat shoppen krijg je wel honger. Maar daar weten we wel raad mee. Tosti’s, bitterballen en een broodje gezond. Dat krijgen wij prima weg.

En het is dit terras in Beverwijk waar ik het mailtje kreeg van de zwemschool, waar we vanmorgen nog waren, waarin stond dat ik aanstaande zaterdag mag afzwemmen voor mijn A-diploma! Hoe gaaf is dat! Ik ga mijn zus nog eens inhalen zo.
Zullen de gebakjes uit de vorige blog geholpen hebben? Nah, ik denk dat ik er gewoon aan toe ben. Jullie gaan het zien! Maar nu eerst weer terug naar Beverwijk.

Ondanks dat de buikjes vol zitten, is het nog prima mogelijk om wat rondjes te draaien hoor.

 

Dat gezicht… priceless toch?

En op weg naar de auto, toeval of niet, komen we toch weer een koe tegen om koe-achtig te eindigen, het lijkt wel traditie te worden.

In de auto kunnen we mooi even spelen met wat leuke spulletjes en cadeautjes. Het is morgen immers de verjaardag van Sylvain…
Op de heenweg is papa achterin gaan zitten bij Chloé, om te helpen met haar opdracht van school. Zelf vond hij het logisch dat dat ook voor de terugweg gold. Druk met zijn draak, heerlijk aan het spelen.

Dat geeft mij de kans om te vloggen over mijn dag; en om mijn uitvouwbare telefoon handvat te laten zien. Knap lastig om de achterkant van je eigen toestel in een vlog te krijgen, maar het lukt wel.

En mama? Die rijdt gestaag door naar huis. Zo heeft haar auto in corona-tijd ook nog even een stukje mogen rijden.

Rest ons nog iets te eten, al hoeven we niet heel veel meer, en nog héél even te spelen voor we naar bed gaan, om ons klaar te maken voor de dag van morgen. En dat… dat wordt ook een bijzondere dag waarvan je zeker een blog kan verwachten.