Vandaag belde dr. Stam. Hij vertelde hoe oud mijn hand was… Die is vier… hoe kan dat nou?

Ik weet het echt zeker, er is zelfs een blog van, ik ben 6,5 jaar!
En toch beweert deze dr. dat ik een hand heb van vier jaar. Dat is raar….


(Voor verdere info en context zie: APK 2020 blog)

Sterker nog, hij beweert dat mijn lichaam 4 jaar oud is, tenminste, de binnenkant. Want mijn botten zijn 2 tot 2,5 jaar jonger dan ik. Was ik dan een binnenstebuitengekeerde heremietkreeft? Had ik de botten van iemand anders moeten pakken?

Nou ja, hij zal het wel weten, hij had een witte jas aan.

Wel raar dat mijn eigen lichaam tussen de 61,53% en 66,66% is van mijn eigen leeftijd.
Moet ik nou een nieuw paspoort aanvragen? Moet ik terug naar de onderbouw? Word mijn lichaam 64,10% ouder dan ikzelf? We gaan het zien.

Belangrijker nog wellicht… word ik nou ook 64% langer dan begroot? Ik stond op 1,64 meter, dat zou betekenen dat ik 2,69 word… Mmmm dat is wel langer dan papa, maar ik vrees wel heel erg lang.
Moet ik nu hormonen gaan spuiten om mijn groei te remmen in plaats van te bevorderen?

Zo veel vragen…

Volgens de lijn van mijn groei, zie vorige blog, zou ik als ik naar 4 jaar word gecorrigeerd zo’n 1,92 worden. Dat is toch leuk nieuws! Wie had dat verwacht? (ja papa, mama en oma, want die kennen het verhaal van papa… maar verder echt niemand in een witte jas).

Maar goed, de tijd zal ons leren wie er gelijk heeft, en jullie zijn onze getuige!