Ik ben al jaren fan, zeker na het zien van de musical op tv en de film… Ik zing het uit bij de liedjes. Vandaar dat ik dus erg blij ben dat mama mij vandaag meenam naar het theater om hem live te zien.

Het is best een beetje spannend. De eerste keer in het theater, geen film, maar hier is Dolfje dus echt!
Na het plassen gaan we zitten en sturen we zus en papa even wat selfies. Mochten we opgegeten worden, dan weten ze nog hoe we er uit zagen.

Genoeg? Wij willen graag beginnen!

Het toneel is al te zien, ziet er spannend uit, kijk maar.

De zaal is bijna vol, het licht is al bijna donker.

Zien jullie hem al ergens op de maan of zo? Wij niet nog, maar we gaan de camera weg doen en lekker genieten!

 

Wil je weten hoe het was? Neem dan contact op met mij (Sylvain) dan vertel ik het je live. Ik ga natuurlijk hier niet het verhaal vertellen en daarmee de show voor andere kinderen verpesten. Ik kan wel verklappen dat het super leuk was, echt de moeite om te gaan!