Gister lekker ontspannen thuis gehangen en een vakantie uitgezocht voor volgend jaar. Maar na zo’n dag thuis hangen willen we vandaag wel wat doen hoor!

Ons eigen geniale plan wordt werkelijkheid, we gaan -op ons verzoek- glow-golfen. Ooit eerder gedaan, maar deze keer op een nadere locatie. Door onze bezoeken bij de spelletjeshal en de bioscoop weten we dat er in Schiedam ook een GlowGolf zit.

En daar zitten we dan… Even te wachten als ‘inlopers’ die op hun beurt moeten wachten om dat mensen met een reservering voorgaan.

Maar gelukkig duurt het niet lang en mogen we vrij vlot beginnen met de 15 holes.
Er zijn twee maten stokjes of clubs of sticks, wat het ook zijn. De kleinste is nog best wel lang… Een alternatieve greep is nog wel nodig.

Voor de grotere kinderen is dat niet zo, daar past het precies.

Het is super gaaf, niet alleen het spelletje, maar ook de omgeving is er gaaf! De muren lichten op, zijn 3D en bewegen ook nog eens, we zagen zelfs een dansend koekje, echt waar! Foto’s maken is echter erg lastig, want met flits is het flets en zonder flits is het donker. We doen het wat door elkaar zodat toch zowel de omgeving als ons kan zien.

 

Ja, dat doen we goed he? Daar staat mam van te kijken, als het lichter was geweest had je de expressie in haar gezicht kunnen zien.

En of wij ons vermaken…

Sommigen zijn bang voor clowns, wij niet (ahum). Maar met deze op de foto levert geen problemen.

Sterker nog, hij krijgt een kus van mij! Zie zijn smile lijkt wel nog groter dan eerst.

AAAAAAUW, deze slang heeft mijn hand vast.
Haha, grapje. Ik durf er zelfs met mijn hoofd in hoor. Hij is niet echt!

Hier zitten wat trollen te chillen in een kopje. Nou ja, dat is niet veel anders dan papa die zijn jongste zoon nadoet op een glowing bankje.

Maar dat verbleekt weer bij die jongste zoon die op datzelfde bankje, dat niet meer glowt, die dan weer een stier nadoet. Waarom? Geen idee, moet er altijd een reden zijn waarom je wat doet? Soms is spontaan gek doen ook leuk toch?

Na 15 holes afgerond is het tijd om de balans op te maken. Duidelijk, Sylvain heeft gewonnen, die heeft de meeste punten. Of de optelling helemaal kopt weten we niet, maar omdat Chloé goed kan tellen en haar vingers gebruikt heeft gaan we er vanuit dat het klopt.

En de overwinning vieren we natuurlijk met een ijsje bij buurman Bram. Zelf bakje vullen, zelf versieren met spikkels, chocolade saus en aardbijen saus.

Ai, vergeten water te bestellen, dat kunnen we zelf wel even.

Nee, niet op de blog zetten!

Nou, ok, ik schaam me er eigenlijk ook niet voor…. Ik lust geen patat met saus, maar patat met ijs is eigenlijk best wel lekker.

Probeer het ook eens, het is echt lekker!

Ok, dat gaan we proberen. Mmmmm, je hebt gelijk zus, het is idd lekker!

Patat op, ijs op, klaar met de fun, let’s go home, lekker chillen en eten.
Nog even langs de Chinese supermarkt om Gyoza te halen, ook een tip van ons. Maar daarna dus echt naar huis om tijdig naar bed te gaan. Morgen weer naar school, daarom zijn wij gebaad bij rust. Stiekem denken wij dat papa en mama ook wel even wat willen ontspannen. Het is ze gegund na weer een leuk weekend.

Slaap lekker!