Spelen, logeren, uitdelen en twee verjaardagsfeesten gaan je niet in de koude kleren zitten…

Ik ben totaal uitgeput, doodop.

Woensdag spelen bij Kasper (zie eerdere blog), donderdag Kasper logeren bij mij (zie eerdere blog), vrijdag jarig met uitdelen en spelen in Monkey Town (zie eerdere blog) en zaterdag de familie (20 man) op bbq-verjaardagsbezoek, het is super leuk, maar slopend.
Zeker door het mooie weer, daardoor bleef de familie tot een uur of tien zitten, na een aantal drukke dagen met wat minder slaap en een avond doorhalen is het film kijken vandaag mij niet helemaal meer gelukt.

Ik begin met kijken lekker liggend op mama’s benen…

Maar mama houdt dat niet vol, haar benen vallen in slaap.
Ik word omgedraaid, maar dat hoor ik ook maar achteraf.

Ook dit houdt mama niet zo lang vol, naast haar benen, valt ook de rest in slaap.

Dan maar tegen papa aanliggen…

Maar papa houdt dat ook niet vol.

Conclusie, ik ben sterker dan papa en mama, die houden het niet vol. Ik wel, dat is wel duidelijk.
Maar ik ga nu echt even liggen… Ik ben er moe van.