Yes, m’n nieuwe zwempak is binnen! Eindelijk niet meer zo koud. Zoals je eerder hebt kunnen lezen was het water koud en kon ik mij niet goed bewegen. Papa en mama hebben daar een oplossing op gevonden, een super mooi, stoer en passend surfrpak waarin ik het niet meer koud krijg.

Helemaal blij en happy gingen we vandaag zwemmen. Papa en mama mee om te kijken. Vandaag gaat Chloé weer super mooi zwemmen en Sylvain gaat meer dan 6 baantjes van 12,5 meter zwemmen.

Maar het belangrijkste van vandaag is testen of ik bij Zero2Hero mag blijven zwemmen… of ik het wel goed genoeg doe als ik het niet koud heb. We gaan zo zien of dat lukt!

Haakje maken, open en plakvast!
En ik maak echt de mooiste haakjes van het bad hoor, hoog en mooi, goed he?
Het is best leuk als je spieren niet bevroren zijn!

 

We kijken even naar de toekomst… Zal ik het ook zo mooi kunnen als ik 6 ben? Zo moet het he?

 

Back to me. Ik maak handig gebruik van de slipstream van mijn zwemgenootje, daarom ga ik wat sneller. Helaas haalt iedereen mij nog in. Maar… mocht jij bij les 5 al met maar 4 in plaats van 5 blokjes zwemmen en met kleding?

 

Laten we eens kijken of we het wat verder kunnen pushen…
Les vijf… durf jij te springen van de hoge kant?

He, ik zei toch dat ik alles durf als ik het niet koud heb?

 

Toeval? Mooi niet.

 

Ok, nu we dat kunnen, is het tijd voor een potloodsprong, eitje!

 

En dan nu… dames en heren… er uit klimmen op de hoge kant. Het duurde even voor ik mijn handen er op had, maar…

 

Helaas… dat gaat nog iets te ver. Het ziet er zo simpel uit, maar ik moet toegeven… dat kan zus echt beter!

 

Ok, als zus het nog één keer voor doet, mag ik leren duiken van meester Ruben. Ik ben er klaar voor.. Let mijn A-diploma maar vast klaar!

 

Op de terugweg nog even mijn hoofd onder water, dan kan ik ook snel mijn B-diploma halen, dat zie ik zus ook doen, dus kan ik dat vast ook.

 

De conclusie is dus ‘ja’. Ik mag blijven. Sterker nog, ik doe het super goed! Als ik het niet koud heb, zie je wat ik kan, of het nou duiken, springen of mooi zwemmen is, ik kan het gewoon. Geen angst voor water, alleen maar voor kou. Tja, iedereen heeft wel wat.

Trots ren ik naar mama…

High five!