Na een leuke schooldag willen we graag even spelen. Het liefst in de speeltuin, maar ook het liefst met onze nieuwe auto en ook het liefst op skeelers. Hoe gaan we dat doen?

Nou, zoals wij dat altijd oplossen, gewoon combineren.

Maar eerst: eten! Het was best goed eten op school, we hebben zelfs een snack gehad, maar ja, een uur later hebben we gewoon weer honger. Even wat smeren dus…

Dan gaan we op weg naar de speeltuin. Sylvain ‘draagt’ de skeelers voor Chloé op weg naar de speeltuin terwijl hij in de auto zit, alles tegelijk, het kan best!

Eenmaal in de speeltuin doen we van alles. Het klimrek, de glijbaan, het draaiding, de schommel etc. Soms samen, soms alleen.
Hier en daar met klimmen helpt papa, en hij duwt ons lekker lang op de grote schommel.
Hij vermaakt ons wel, maar als hij zelf even wil zitten zoeken we het gewoon even zelf uit.
Chloé besluit lekker zelf te kijken en wat rond te hangen… ook letterlijk, want ze kan al hangend en slingerend van de ene kant naar de andere. Omdat papa er nog bij moet staan, kan hij het niet filmen. Maar het is al eerder gefilmd ooit hoor, zie de blog van Neeltje Jans maar eens.

Ondertussen praat Sylvain met iedereen en speelt met een klein meisje en wat grote meiden.
Hij mag mee op de schommel, en ze gaan HARD, woehoe!

 

Helemaal klaar met schommelen is het tijd voor de auto. Deze auto blijkt een echte vrouwenmagneet. Leuk samen spelen dus.

 

 

Leuk samen spelen hoor. Maar nu moeten we naar huis, want het is muziekles-tijd!
Mijn eerste eigen verzonnen ritme, maar… ogen dicht, niet kijken, anders stop ik hoor!