Nou zeg, met zo’n titel weet je alle al…phe!

Het is vandaag Goede Vrijdag en daarom zijn wij vrij. Mama niet, maar papa heeft tijd om met ons op stap te gaan.
Nu het haar van Sylvain zo lang is, gaan we eerst naar de kapper in Den Haag en daarna door naar Scheveningen. Daar is namelijk een glow-in-the-dark-mini-golf-tent en daarbij zit ook een spiegeldoolhof.

Maar goed, eerst maar eens laten zien aan mensen die niet weten wat glow-in-the-dark-golf is. Het is namelijk erg leuk!

Het is een kleine golf-baan met 18 holes, maar dan binnen, in het donker en niet zo groot als echt golf. Maar omdat het zonder licht te donker zou zijn, hebben ze speciale lampen opgehangen die zorgen voor glow. Zo geeft Chloé’s fluoriserende jas bijna zelf licht.

En ze zijn zo slim geweest om niet alleen het potlood, maar ook de bal (en het interieur) van deze glow te voorzien. Hierdoor is het niet alleen mooi, maar ook goed te doen. De meeste banen spelen wij alle drie in 3 of 4 slagen. Papa kan het toch als beste, maar dat is niet eerlijk, hij heeft er les in gehad.

 

Het is soms best donker hoor.

 

Oh, daar zijn we weer… toch handig zo’n flits op je camera.

 

 

Even pauze voor een leuke foto.

En dan… het spannendste. Het spiegel-doolhof. Raar joh, het is super groot, maar je kan nergens heen.
Je krijgt handschoentjes aan om te voorkomen dat alle vette vingers de weg verraden. En dat helpt, want we hebben echt geen idee waar we heen moeten.

Je kan zo maar oog in oog komen te staan met drie Chloé’s en niet weten welke nou de echte is. Raar joh!
En ook wel een beetje spannend!

Sylvain vond het ook erg leuk, maar wilde toch liever dicht bij papa blijven.

Gelukkig hebben we uiteindelijk de uitgang weten te vinden, de beloning? Een Raketje!

En omdat onze maagjes knorde, zijn we langs het strand gelopen. Bijna nog even in het reuzenrad, maar dat was wel erg prijzig. Daarvan hebben we heerlijk met z’n drieën geluncht. Jammer dat mama er niet bij kon zijn. Die zat helemaal voor haar werk in Groningen. Dus maar even zwaaien omdat we wel willen laten zien wat we aan haar denken.

Oh ja… Kunnen we het maken?
Nou en of!