Yes! Mijn eerste echte optreden. Casa, mijn school, regelt zo veel leuke dingen. Soms betekent dat wij dat ook aan onze papa’s en mama’s mogen laten zien. De afgelopen weken was er een echte dansjuf van de echte Nederlandse Dansacademie die ons echt heeft leren dansen. Leuk joh!

En vandaag was het dus zo ver, het dansoptreden.

Maar hoe gaat dat dan? 45 kinderen die iets moeten leren en optreden, alle ouders in de zaal en zelfs broers en zussen uit de grotere klassen er bij. Spannend hoor!

Ik vond het niet zo zeer eng, maar vond de lessen al wat snel gaan. Deze juf is echt goed, ik houd het gewoon niet bij.

Weet je wat ik doe, ik laat het gewoon zien. Tegen onze eigen regels in deze keer iedereen in beeld. Mocht je er echt moeite mee hebben, geef dan even aan welke gezichten wij moeten blokken. Wel een tip, als je een optreden geeft en iedereen staat te filmen, moet je niet schrikken als je opeens op onze blog staat! Maar, eerlijk is eerlijk, als je het vervelend vindt haalt papa je er echt uit.

Nou, hier een impressie van foto’s en video’s. Kijk zelf maar wat je wilt zien, het zijn veel filmpjes. Papa en mama (die de foto’s en films gemaakt hebben) weten natuurlijk ook niet wanneer ik opeens los ga (of niet). Ze vonden het wel bijzonder leuk te zien hoe lief mijn klasgenootjes zijn voor mij. Want ook al was ik even de kluts kwijt, ze zorgen altijd even lief voor mij. Zo ben ik nooit alleen, en kan ik toch nog meekomen. Evelien, je bent een schat, dank je voor je steun weer vandaag.

Eerst de filmpjes, daarna het foto-overzicht. (op de foto’s kan je ook klikken om ze groot te bekijken)

Geniet er van, dat heb ik ook gedaan!