Zo, na al die updates over Chloé en haar voortgang, nu eindelijk mijn eerste rapport van Casa.

Vanmorgen mocht papa op gesprek met juf Marjorie, maar eigenlijk spreekt mijn rapport voor zichzelf.

Half juli ben ik begonnen, een paar centimeter geleden, maar een wereld van verschil in woordenschat, motoriek en begrip.
De juf is ook tevreden en trots op mij, papa en mama ook, zus ook en ik zelfs ook. Gewoon blij dus… Kijk zelf maar, dan zie je het ook.

Het is een rapport dat een percentage weergeeft van wat tussen 3 en 6 bereikt moet worden. Met net vier maanden achter mijn kiezen (waarvan het merendeel nog niet eens elke dag), mag ik trost zijn op hoe het gaat.

En van mijn kant wil ik graag alle juffen (Marjorie, Lisette, Christine, Aurdry en natuurlijk Chayenne) bedanken voor alles wat ze mij elke dag weer leren. School is niet alleen leerzaam, maar ook vooral leuk en daar ben ik dankbaar voor!

2016-11-14-sylvains-eerste-rapport

Download hier de hele versie in pdf.