Kijk mama, kijk papa, ik vlog! Ik heb mijn eerste vlog gemaakt en hij kan online!

Papa en mama zijn van hun stoel gevallen en vragen zich af of het wel goed met mij gaat. Maar hoezo? Zo gek is het toch niet?
Bibi vlogt, MeisjeDjamila vlogt en zo zijn er nog wel meer… Daar heb ik het van geleerd. Dat kan ik natuurlijk ook!

Nou ben ik al de gelukkige eigenaar van een iPhone (4 weliswaar), dus is het een fluitje van een cent om de camera om te draaien en in de lens te praten.

Ok, ok, ik snap dat sommigen van jullie het raar vinden, maar jullie zijn niet met een camera opgevoed. Soms denk ik dat papa’s gezicht voor een deel uit de achterkant van een iPhone bestaat. Met zijn ruim 13.000 foto’s (van mij alleen al) en bijna 900 blogs, weet ik wel wat het is om op een gevoelige plaat vastgelegd te worden.

Eigenlijk ben ik vooral verlegen wanneer er geen camera aan staat. Maar toen papa vorige week vertelde dat ik groot genoeg ben om tegen anderen te praten wanneer ik dat zelf wil, dacht ik: ‘dat wil ik wel’. En daarom ben ik klaar met die verlegenheid, tijd om mijzelf op de kaart te zetten.
Wat papa kan, kan ik ook, dus hierbij mijn eerste en volledig zelf gemaakte vlog:

 

Natuurlijk blijft het hier niet bij en zal ik zorgen dat er een vlog-pagina komt. (sterker nog, hij is er al… kijk maar op: www.delcour.nl/vlogs-chloe)

En of ik het echt zelf gemaakt heb? Papa heeft mij gefotografeerd om ook de ‘making of’ te kunnen laten zien. Tja, wat moet hij anders?
Kijk mij in actie:

2016-10-10-chloe-maakt-haar-eerste-vlog1 2016-10-10-chloe-maakt-haar-eerste-vlog2

En om het geheel af te maken heb ik vanmorgen voor mijn nieuwe instagram account een #OOTD (Outfit Of The Day) gemaakt. Hiermee kan ik mijn blogs en vlogs promoten. Kijken of ze Enzo Knol kunnen inhalen. Moet lukken toch?

2016-10-11-choe-ootd
www.instagram.com/chloedelcour

Direct op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=YeYfjci-GvU&list=PLE5XhjO5l0K-fGc5TWj7gwDHwT8iZ9ljs&index=2

Mijn hele vlog-kanaal is te vinden op: https://www.youtube.com/channel/UCqLMF4whzjbMbWUd6im6DQQ.

Maar makkelijker is het om gewoon naar www.delcour.nl/chloe te gaan, daar vind je mijn blogs, vlogs, mijn instagram en mijn broertje. Lekker makkelijk bij elkaar toch?