YES! Yes! Yes, ik heb hem!!!!! WOHOE!!!! Na twee (open) brieven en een Koninklijke tegenvaller, heb ik eindelijk mijn zin, mijn droom, mijn wens… Een foto van Koningin Maxima.

Het begon allemaal op 27 augustus met een spontane ingeving om een brief te schrijven aan de baas van Nederland: Mark Rutte. (zie blog).
De dag erna vond ik het tijd om ook aan Koningin Maxima te vragen of ik met haar op de foto mocht. (zie blog)
Na een redelijk snel antwoord met een Koninklijke tegenvaller (zie blog), liet ik het er niet bij zitten en schreef gewoon nog een brief (zie blog).
En dan moet ik toch nu ook erkennen, ook deze leider des Vaderlands heeft haar fout herstelt, toch een echte leider dus.

Ik heb zelfs niet alleen een foto van Maxima, maar van de hele familie, inclusief hond Skipper. Een groots gebaar van een echte Koningin. Dank je wel!

Intussen ben ik wel verder met mijn leven gegaan, en deze keer dus niet (alleen) een blog gemaakt, maar maak ik gewoon eigen blogs.
Het ontvangen van de brief, openen en mijn blijdschap uiten, doe ik dus graag zelf, live in mijn tweede vlog: “Eindelijk een foto van Koningin Maxima”.

Voor deze keer zet ik de vlog nog in de blog, maar al mijn vlogs kan je zien op www.delcour.nl/vlogs-chloe

 

Tja, dan geheel ten overvloede…

De enveloppe.

2016-10-11-chloe-krijgt-foto-van-maxima2

De kaart.

2016-10-11-chloe-krijgt-foto-van-maxima3

En… tadaaaaa… de foto!

2016-10-11-chloe-krijgt-foto-van-maxima1