YES! Yes! Yes, ik heb hem!!!!! WOHOE!!!! Na drie (open) brieven en heel wat social likes, retweets etc. (waar voor dank), heb ik eindelijk mijn zin, mijn droom, mijn held… Een foto van Mark Rutte.

Het begon allemaal 27 augustus met een spontane ingeving om een brief te schrijven aan de baas van Nederland: Mark Rutte. (zie blog).
Het was best lang stil, dus op 11 september heb ik een subtiele herinnering gestuurd. (zie blog).
En geheel in tegenstelling tot Hare Majesteit Koningin Maxima, die ik natuurlijk ook geschreven heb (zie blog) en mij een Koninklijke tegenvaller bezorgde (zie blog), ontving ik van mijn held Mark Rutte wel antwoord… Helaas, helaas, had hij het zo druk dat hij de foto vergeten was in de enveloppe, ondanks dat hij in de brief er wel naar verwees. (zie blog).

Fouten maken mag, als je ze maar herstelt… En dat doet een echte leider…

En dit grootse gebaar, dit herstel maakt mij het gelukkigste kind op aarde. Dank je wel!

Voor de critici, zij die denken dat het aangeleerd gedrag is, of geloven dat papa en mama hier achter zitten en zich op de achtergrond sterk maken om dit te doen, kijk zelf even naar mijn genot en geluk, vastgelegd door papa, maar niet geacteerd door mij.

Na een leuke schooldag en een lange speeldag met broertje Sylvain en vriendinnen Isabel en Sanna in de speeltuin, is het thuis tijd om direct onder de douche te gaan. Maar… bij het naar boven lopen, komen we in de hal langs de voordeur waar voor op de mat een enveloppe ligt. Een mooie strakke enveloppe met mijn naam er op. Papa zegt: “ik denk dat ik weet wat er in zit Chloé, het is een brief voor jou”.
Snel naar boven, daar mag je hem zelf open maken.

Eén nano-seconde later zit ik op mijn ladekast en mag ik de enveloppe open maken…
Ik kan er een lang verhaal van maken, maar… 18 foto’s zeggen meer dan met pen (of een toetsenbord) te beschrijven is.
De glans in mijn ogen, de smile op mijn gezicht, de blijdschap van de foto boven mijn bed, ik ben gewoon het gelukkigste kind van de wereld.
Dank je wel Mark Rutte, you made my day!

2016-09-23-chloe-krijgt-eindelijk-een-foto-van-rutte1

2016-09-23-chloe-krijgt-eindelijk-een-foto-van-rutte2

2016-09-23-chloe-krijgt-eindelijk-een-foto-van-rutte3

2016-09-23-chloe-krijgt-eindelijk-een-foto-van-rutte4

2016-09-23-chloe-krijgt-eindelijk-een-foto-van-rutte5

2016-09-23-chloe-krijgt-eindelijk-een-foto-van-rutte6

2016-09-23-chloe-krijgt-eindelijk-een-foto-van-rutte7

2016-09-23-chloe-krijgt-eindelijk-een-foto-van-rutte8