Yes, eindelijk weer naar die grote Chinees om lekker te shoppen.

Eigenlijk duurt het altijd net even te lang, maar het begin is echt leuk. We parkeren als het even kan op het grote parkeerterrein naast het nieuwe gebouw. De vorige lokatie was meer parkeerterrein dan winkel en het leek meer een tent, maar hier… hier is het zo groot.

En wat kunnen wij anders doen dan shoppen als zus-lief aan het spelen is in de ballenbak voor de verjaardag van een van haar vriendinnen? Het is om de hoek, dus… shoppuh!

Laten we de taken goed verdelen. 1. mama gaat voor de spullen in de schappen, zij is tenslotte inkoper. 2. papa duwt het karretje, want op het inkoopgebied verbleekt hij bij mama. 3. ik bewaak het karretje en de inhoud, zodat we niet te veel kopen en we geen dubbele dingen kopen.

En voor ik ook maar één foto laat zien, wil ik graag even duidelijk maken dat je best kan genieten, ontspannen en werken tegelijk. Ik neem mijn taken serieus, ook al vind je dat er niet van afstralen…

Het begint lekker ruimtelijk en zacht…

2016-09-11-sylvain-gaat-mee-shoppen2

Maar voor je het weet lig je er als een sardientje bij, zo iets…

2016-09-11-sylvain-gaat-mee-shoppen1

En ja hoor, daar begint het al, au m’n benen!

2016-09-11-sylvain-gaat-mee-shoppen3

He, mama nu echt niet meer hoor, straks moet ik gaan zitten…. neeeee!

2016-09-11-sylvain-gaat-mee-shoppen4