Hehe, eindelijk…

Nog een keer dan, het gaat er niet om hoe groot je bent, maar om hoe oud je bent!
Het is beledigend om mensen te oordelen op hun uiterlijk. Met alleen ‘schattig’, ‘knap’, ‘cute’ kom ik er niet, buiten mijn bijzondere uiterlijk en mijn lieve karakter, ben ik ook al gewoon 2 jaar hoor!

Het was dus ook echt tijd dat papa mijn bed in elkaar zette. Slim als hij is heeft hij hulp geregeld, waardoor het erg snel voor elkaar was. (dank namens papa aan Ome William en tante Sally). Leuk ook om met onze nichtjes te spelen, die kwamen natuurlijk ook mee.

Maar goed, het ging om mijn bed, en die is groot en heel mooi.

Hoeraaa! Ik ben er super blij mee. Dank papa en mama!

2015-08-23 Sylvain blij met zijn nieuwe bed6

Hij is groot joh!

2015-08-23 Sylvain blij met zijn nieuwe bed11

Lekker samen met Knorretje en mijn BED MAN pyjama in mijn super bed… Heerlijk!

2015-08-23 Sylvain blij met zijn nieuwe bed10

En dit bed heeft zelfs uitzicht… Helemaal blij!

2015-08-23 Sylvain blij met zijn nieuwe bed4

Slaap lekker!

2015-08-23 Sylvain blij met zijn nieuwe bed8