Het is feest, mama is jarig. Ze trakteert op een leuk uitje, we gaan (nog een keer) naar Soldaat van Oranje.

Wel jammer dat zus niet mee gaat. Ze vond het erg leuk, maar een lange zit en hoeft daarom niet nog eens. Wij daarentegen willen het zeker nog wel een keer zien. Pinksteren én mama’s verjaardag is een mooie gelegenheid én… Dirk, die we de vorige keer ontmoette toen hij de hoofdrol had bij Les Misérables had, vertolkt vandaag de hoofdrol Erik Hazelhoff aka Soldaat van Oranje.

Gaaf om te zien weer. Niet alleen gaaf om Dirk te zien, maar ook om de musical nog eens te mogen zien, nu ik het verhaal beter snap. Alle vragen zijn gesteld, de scenes uitgelegd en de spanning is weg. Tijd om het verhaal te volgen en lekker te genieten!

Euh? Met z’n drieën? Zus is er niet, maar wie heeft de vorige foto dan gemaakt?
Oma natuurlijk, die gaat natuurlijk ook mee! Het was laatst moederdag, en wij vonden het wel leuk om haar mee te nemen. Het is voor haar erg lang geleden, leuk voor haar en gezellig voor ons om mee te gaan.

Tja… de musical moet je zelf gaan zien, daar mogen we geen opnames van maken.
Maar de meet & greet mag wel.
Eerst maar even mijn mooie tekening geven die ik gemaakt heb na de vorige keer, toen nog bij Les Misérables. Hem in de hoofdrol met in zijn hand de vrijbrief die hij kreeg aan het begin van de uitvoering.

Maar deze keer is hij Erik, een held uit de Tweede Wereld Oorlog.

En natuurlijk laat ik het moment vastleggen met een krabbel van hem.

 

Papa wil ook nog even op de foto. Het is immers zijn oud student en de vorige keer zag hij er een stuk minder goed uit dan nu… haar staat hem toch wel beter.

Wij allemaal, maar zeker ik, heb er van genoten. Echt een super mooie musical, ik zou morgen zo weer willen.
Dank Dirk en dank aan de hele cast, dank mama voor deze mooie verjaardag. Ik zou nog wel een keer willen….

Zullen we nu gaan eten?