Gelukkig nieuwjaar! Chinees nieuwjaar wel te verstaan.

Het wordt vandaag niet gevierd in Den Haag. Dé kans om toch naar de kapper te kunnen. Mijn haar is wat lang, maar dat van papa ziet er helemaal niet uit.
Zondag in Zoetermeer gesloten, vandaag geen ruimte meer bij de kapper… onze eigen Chinese kapper biedt altijd uitkomst.

Maar… dan moet ik wel m’n haar daar wassen, want ik heb gel in m’n haar. En als ik iets spannend vindt…

Mmmm kijken of het deze keer wel goed gaat.

Oh, het is eigenlijk best lekker!

Lekker genieten en de slappe lach krijgen van het water in mijn oren.
De was-mevrouw moest papa vragen of ik huilde of lachte, terwijl papa stond te hopen dat ik de stoel niet nat zou maken… maar ik had het naar mijn zin.

De kapper is verbouwd en mooi geworden. Nou ja, de zaak dan, de kapper, vader van mijn vriendje Eddy, is niet verbouwd hoor, die herkende we nog gewoon. Euh… hoe kom ik hier uit, want ik wil ook niet zeggen dat hij verbouwd zou moeten worden of lelijk is. De zaak is mooi geworden, net als mijn kapsel, ach, ik geef het op, hoop dat jullie het snappen.

We werden tegelijk geknipt dus helaas geen foto’s meer. Maar ik heb de hele zaak wel kunnen vertellen dat ik een vriendinnetje heb en dat ik graag een hartje in mijn kapsel wil. Papa vond het wat ver gaan en hield het bij lijntjes. Ik heb mogen kiezen hoeveel, en voor 4 gekozen. Nu worden jullie nieuwsgierig he. Stom van papa dat hij geen foto heeft gemaakt van het resultaat.

Ik heb overigens met mijn linker oor naar de spiegel gezeten, want er was een super grote nieuwe TV aan mijn rechterkant en daar stond The Fast and the Furious op. Veel te spannend om niet te kijken, maar daarom ook handig dat de stoel kan draaien. De kapper kon zo prima verder gaan, want de rest van de knipbeurt zat ik lekker stil.

Snel terug naar de auto, helaas veel te druk bij de bubbeltea-tent, lekker naar huis.

 

Hier nog een nabrander, toch een foto van mijn kapsel. Sterker nog, twee!