Tja, als je de kans krijgt om (zelfs gratis) kanker te voorkomen, staan wij in de rij.

Geen idee of het helpt, maar het is de moeite waard om te investeren in een prikje om later minder kans te hebben op kanker. We weten nu van dichtbij dat het niet leuk is, dus kom maar op met dat prikje.

Oeh, het is wel een heeeeeeel lange wachtrij. Populair dit. Van buiten helemaal naar binnen in de sporthal. Maar… we komen aan de beurt!

We zijn er klaar voor… Papa sluit ook weer aan bij de rij, want het is toch wel spannend en hij vertelt altijd een mop tijdens het prikken. Mama neemt de algehele zorg op zich en zorgt dat we rustig en wel een prik krijgen.

Oh, dat valt eigenlijk wel weer mee, net als vorige keer… Het stelt niets voor!
Maar we hebben wel een mooie pleister, hop naar huis, een lang en gezond leven tegemoet.