Gisteren in Utrecht kwamen we langs een winkel waar ze foto’s van je iris (je oog dus) maken en die afdrukken. Erg mooi om te zien. Het lijkt wel kunst. En je raad het al… dat is een mooi stuk kunstwerk dat wij ook wel willen ophangen.

Op internet even gekeken en gezien dat het ook in The Mall of the Netherlands kan. Dat is lekker dichtbij en we dachten er toch al heen te gaan.
Helaas kon de bowl en eet-combi niet meer, maar we zijn toch even langs de oogfotograaf geweest.

Het resultaat laat nog even op zich wachten, want er is een hele wachtrij… Maar hier vast de making of.

 

Nadag we nog een gebakje meepikken in deze mall, gaan we naar huis om vlak daarna naar Dekker te gaan (bij ons aan de eind van de straat in het park) om te gaan bowlen.

We doen allemaal ontzettend ons best, want deze keer mag papa niet winnen.

Voor de zekerheid gebruiken wij (incl. mama) de rekjes.

En dan gaat het soms toch echt ook goed!

Bijna!

Helaas… het is niet gelukt. We komen in de buurt, maar zelfs zonder rekjes en niet in top-conditie moeten we nageven, papa gooit niet slecht genoeg. Maar… deze keer moet hij de eer wel delen met mama. En dat doen ze lief samen.

Mama geniet er helemaal van, 1ste met bowlen!
(het podium waar ze op staan fotograferen we gewoon niet, dan ziet het er niet zo drastisch uit haha…)

Dan de officiële uitslag;

Net als elke keer worden de oudjes wel moe na de eerste ronde, want nu draait de boel. Helaas maken we het rondje niet af, ondanks dat we meerdere spares en zelfs een strike gooien! Volgende keer gaan we voor twee rondes!

Na het bowlen weer de auto in, we hebben zin om ons vol te proppen met sushi en nog veel meer… Lekker bij Mr. Xi gegeten dus. Een mooie afsluiting van een mooie vakantie dag. Morgen gaan we naar oma en papa. opnieuw naar het ziekenhuis. Hij rust, mama even lekker vrij (heeft ook vakantie) en wij lekker met oma dingen doen.